15 Μαΐ 2018

Πλημμύρισε από Ελλάδα χθες το Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για τους Ελληνες κρατούμενους στρατιωτικούς

Ακολουθεί δελτίο τύπου από το χθεσινό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών.
«Πλημμύρισε από Ελλάδα χθες το Σύνταγμα, υπέροχοι άνθρωποι, καταξιωμένοι καθηγητές, ευλογημένοι φιλέλληνες, γενναίοι πατριώτες που ενώσαμε για πρώτη φορά δημόσια τις φωνές μας κατά της αιχμαλωσίας του έθνους μας, της κατοχής της πατρίδας μας, της ομηρίας των δυο αξιωματικών μας και της παράδοσης εδαφικής κυριαρχίας που επιχειρείται μέσω του Σκοπιανού και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας!
Στην πατρίδα μας για να μας υποστηρίξουν και για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο βρέθηκαν ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett, οι πρόγονοι του οποίου πολέμησαν στη μάχη της Κρήτης και που δεν σταμάτησε να ενημερώνει από την πρώτη στιγμή τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του για το Ελληνικό πρόβλημα και την παραχάραξη της Ιστορίας που επιχειρείται με την παράλογη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς.
Ομιλητής βασικός και ο Eduard Spalton ο βρετανός ανεξάρτητος πολιτικός που ηγήθηκε του Brexit και αφυπνίζει διεθνώς με κάθε τρόπο επί της εσκεμμένης οικονομικής εξαθλίωσης της Ελλάδος που επιχειρείται από την ΕΕ.
Το θέμα της παράνομης ομηρίας των δυο αξιωματικών μας ανέπτυξε διεξοδικά η καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Νομικής, Κέρη Μαυρομμάτη, προβάλλοντας επιχειρήματα που θα έπρεπε να επιστρατεύσει η ενδοτική και αδρανής Ελληνική Κυβέρνηση διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωση των Κούκλατζη και Μητρετώδη!
Την προσπάθεια αλλαγής πληθυσμού και εθνολογικής συνοχής, μέσα από την παράνομη ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, ανέδειξε ο καθηγητής φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Ρωμανός, την απαράδεκτη άρνηση των πολιτικών εκπροσώπων στη διεκδίκηση των κατοχικών δανείων ύψους 403 δις έθιξε ο οικονομολόγος Τζανης Γκούσκος, ενώ εκ μέρους του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, ξεσήκωσε το κοινό ο Ζαχαρίας Κλάδος, ο σπουδαίος μουσικός Γιώργος Μανωλιούδης'Δ' με τα παλληκάρια που χόρεψαν Πεντοζάλη, στην προδοσία του πολιτικού συστήματος αναφέρθηκε με παρρησία , εκπροσωπώντας τη Μάνη, ο Μανιάτης γιατρός Loukakos Giorgos. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο π. Γρηγόριος, εκ μέρους του Γέροντα Μεθοδίου Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.
Τέλος η συντονίστρια και ιδρυτικό μέλος της Πατριωτικής Αντιστασιακής Κίνησης Πολιτών, ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ, Γεωργία Μπιτάκου κάλεσε τον κόσμο να διώξει το φόβο, την απελπισία, την απόγνωση, να συσπειρωθεί να δράσει ομαδικά με πίστη στο Θεό, στο Δίκιο του Ελληνικού Λαού και κυρίως στη δύναμη της ψυχής του που θα τον οδήγησε να παλέψει για μια Ελεύθερη Πατρίδα, βάζοντας τέλος στην κατοχή, διεκδικώντας κάθαρση και δίκες όσων ενέταξαν τη χώρα στα παράνομα αντισυνταγματικά μνημόνια με τις ολέθριες συνέπειες και στην επιχειρούμενη απώλεια εδαφικής κυριαρχίας σε Μακεδονία και Αιγαίο, διαπράττοντας έσχατη προδοσία.
Επισήμανε την επιτακτική ανάγκη να ξαναγίνουμε πολίτες που θα γράψουμε Σύνταγμα για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε, να ανακαλούμε, να ελέγχουμε τους πολιτικούς εκπροσώπους και να διοικούμε την πατρίδα όπως αρμόζει σε δημοκρατικά ευνομούμενα έθνη, όπου η εντολή και θέληση του λαού είναι νόμος.
Τόνισε πως η ΔΙΕΞΟΔΟΣ θα έρθει μόνο όταν οι πολίτες απομακρυνθούν από τα διεφθαρμένα κόμματα και συγκροτηθεί το συμπαγές αδιαπέραστο ισχυρό πατριωτικό μέτωπο που χωράει πατριώτες, εθνιστές, εθνικιστές, πατριώτες διεθνιστές και όλους όσους υπηρετούν μόνο την Ελληνική σημαία.
Αναγνώστηκαν επιστολές, του υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας, Ζακ Σεμινό, του πρέσβη ετ Leonidas Chrysanthopoulos, Ελλήνων του εξωτερικού (Πλατφόρμα Πολιτικός Διάλογος), του προέδρου Ελλήνων βιομηχάνων Βουλγαρίας, Xaris Zias, της προέδρου Κίνησης Πολιτών εναντίον εποικισμού Κύπρου, Θέκλας Κίττου.
Εκτενής αναφορά έγινε στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα - Ζαεφ- Νιμιτς 17/5 με στόχο το κλείσιμο της κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας που ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας συναινώντας στα σχέδια διαμελισμού της χώρας .
Αναγνώστηκε με επιθυμία του ίδιου του μεγάλου πατριώτη ιστορικού Σαράντου Καργάκου, απόσπασμα από το βιβλίο του «Το αγκάθι των Σκοπίων».
Με την ολοκλήρωση των ομιλιών οι συμμετέχοντες οδηγήθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου θύμα του ακήρυχτου πολέμου με την Τουρκία και της ενδοτικής πολιτικής των προσωρινών εκπροσώπων μας και σφετεριστών της εξουσίας.
Παρόντες και ο γνωστός Καλλιτέχνης Πέτρος Ίμβριος όπως και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σταμάτης Μπιτάκος.
Εκπληκτικό και με παλμό το ακροατήριο αγνών πατριωτών που ήξερε πολύ καλά τι διεκδικούσε και τι συμβόλιζε η παρουσία του!
Οι δράσεις της πατριωτικής αντιστασιακής κίνησης πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ θα συνεχιστούν μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα αρρωστημένα νεοταξικά δεσμά κατοχής της!
Το συγκεκριμένο συλλαλητήριο αποσιωπήθηκε από όλα τα συστημικά ΜΜΕ ενώ την ίδια μέρα απέτρεπαν από νωρίς τον κόσμο να μεταβεί στο κέντρο λόγω υποτιθέμενων «επεισοδίων».
Επιχειρήθηκε δημιουργία προβοκατσιών με στόχο τον εκφοβισμό όσων συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε πολύ τον πρώην πρόεδρο Παμμακεδονικής ΗΠΑ κ.Dimitris Chatzis για την πολύτιμη στήριξη και τις συμβουλές του!!
Όσα διαδραματίστηκαν παρακολούθησαν 50.000 χρήστες μέσω live streaming ενώ προηγήθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα παρουσία περιφερειακών ΜΜΕ και έγκριτων προσωπικοτήτων.»