3 Μαΐ 2018

Η επίθεση του Ισραήλ στη Χάμα το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 έγινε με πυρηνική βόμβα – ιδού η εξήγηση για το σεισμό των 2,6 Ρίχτερ

Αμερικανοί αξιωματούχοι: «Ισραηλινά F-15 χτύπησαν μια συριακή βάση αποθήκευσης ιρανικών αντιαεροπορικών πυραύλων»
Από τον   Ian Greenhalgh (Veterans Today, ΗΠΑ)  2 Μαΐου 2018

[Σημείωση της σύνταξης του VT (Veterans Today):   Η πυρηνική επίθεση του Ισραήλ στη Συρία δεν είχε καμμία σχέση με τους πυραύλους. Ήταν μια απόπειρα δολοφονίας, σε συνδυασμό με την προγραμματισμένη ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης από το Ισραήλ. Όταν ο Νετανιάχου είπε ότι είχε πρόσβαση στις ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, δεν έλεγε ψέματα. Το Ιράν είναι γεμάτο προδότες.
Η επίθεση ήταν πυρηνική, μπορούμε να το αποδείξουμε πέρα ​​από κάθε αμφιβολία χρησιμοποιώντας εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ που ήρθαν σε επαφή με την VT (Veterans Today)  αλλά κρατήθηκαν εξάλλου υπό σιωπή. Εάν διεξαχθεί μια τίμια έρευνα, το Ισραήλ θα τεθεί υπεύθυνο για τη χρήση μιας από τις μινι-πυρηνικές βόμβες "dial-a-nukes" (μεταβλητής απόδοσης) που του παρασχέθηκαν από τη διοίκηση Μπους, ρυθμισμένης σε χαμηλή απόδοση, πυρηνικής βόμβας χαμηλής ακτινοβολίας  με «ρυθμιζόμενη» απόδοση.


Χάμα, Σάββατο 10.30πμ, μια τακτική πυρηνική επίθεση:

Η παραπάνω δήλωση από τις ΗΠΑ είναι η επίσημη κάλυψη για την πυρηνική επίθεση στην Χάμα το περασμένο Σάββατο. Δεν υπήρχε σωρός 200 πυραύλων που να κατασκευάστηκαν με τη βοήθεια της Βόρειας Κορέας και του Ιράν, ο στόχος των ισραηλινών F-15 που έριξαν μια μικρή πυρηνική βόμβα σε μια συρο-ιρανική βάση ήταν ένα σημαντικό στρατιωτικό κέντρο διοίκησης και ελέγχου.
Πιθανότατα προσπάθησαν να βγάλουν τον στρατηγό Σουλεϊμάνι, τον Ιρανό διοικητή ο οποίος διεξήγαγε τον πόλεμο στη Συρία μετά την επιτυχή οργάνωση των πολιτοφυλακών του Χαστ που έσωσαν το Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος. Αυτός ο Σουλεϊμάνι είναι μια  ζωντανή βόμβα στον κώλο του Ισραήλ και θα ήθελαν πολύ να τον ξεφορτωθούν.


Ο Νετανιάχου πάει να γίνει πλήρης ψυχοπαθής μετά την παράλογη ψευδή παρουσίαση του για την παραβίαση της πυρηνικής συμφωνίας από το Ιράν, αλλά παραμένει βέβαιο ότι είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη μεταξύ στρατιωτικών, πνευματικών και πολιτικών κύκλων τόσο στο Ισραήλ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο ότι ο Μπιμπίς είναι ένας επικίνδυνος παλαβός και ο καθένας ξέρει ότι η πληροφόρηση του για το Ιράν είναι μια γελοία μαλ@@@α.
Ωστόσο, υπάρχει ένας παγκόσμιος ηγέτης που ο Μπιμπίς είναι σε θέση να επηρεάσει (ή του δίνει εντολή), να καταπιεί τις μαλ@@@ες του για το Ιράν και αυτός είναι το φουσκωμένο πορτοκαλί επιβεβλημένο τερατούργημα που είναι σήμερα στην Ουάσινγκτον. Μετά την παράδοση της παράφωνης  συνέντευξης Τύπου του για το Ιράν, ο Μπιμπίς δήλωσε ότι το θέμα ήταν τώρα στα χέρια του Τραμπ, ότι η απόφαση να αναληφθεί δράση εναντίον του Ιράν θα παρθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι το Ισραήλ θα έχει μεγάλη επιρροή στην απόφαση αυτή.
Βομβαρδίζοντας με πυρηνικό όπλο μια από τις κυριώότερες βάσεις διοίκησης και ελέγχου του Ιράν στη Συρία με σκοπό να σκοτώσει τον καλλίτερο στρατηγό του Ιράν μπορεί σωστά να θεωρηθεί ότι το Ισραήλ κάνει ένα ακόμη μικρό βήμα προς μια οριστική σύγκρουση με το Ιράν. Η πρόοδος προς τον σκοπό αυτό του πολέμου πρέπει να γίνεται με μικρά βήματα, καθώς το Ισραήλ πρέπει να ωθήσει τις ΗΠΑ να το ακολουθήσουν σε αυτά τα βήματα και να τις ενταχθούν στην στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν που τόσο λαχταρά ο Μπιμπίς. Ιάν]
______ 
Haaretz:
Αμερικανοί αξιωματούχοι: «Ισραηλινά
F-15s χτύπησαν μια συριακή βάση αποθήκευσης ιρανικών αντιαεροπορικών πυραύλων»

Βλέπουμε το Ισραήλ να προετοιμάζεται για ανοιχτό πόλεμο με το Ιράν, ανέφεραν τρεις πηγές στα νέα του NBC, ο επικεφαλής της άμυνας Lieberman: Το Ιράν προσπαθεί να καταστρέψει το Ισραήλ, θα απαντήσουμε
Η επιδρομή σε στρατιωτική βάση της Συρίας κοντά στη Χάμα την Κυριακή πραγματοποιήθηκε από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη F-15, αφού το Ιράν είχε μεταφέρει μια αποστολή αντιαεροπορικών πυραύλων εκεί, ανέφεραν τρεις Αμερικανοί αξιωματούχοι  στο NBC News. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το Ισραήλ φαίνεται να ετοιμάζεται για ανοιχτό πόλεμο με το Ιράν και επιδιώκει να πάρει την υποστήριξη των ΗΠΑ.
Ο συριακός στρατός δήλωσε νωρίς τη Δευτέρα ότι «εχθρικοί» πύραυλοι χτύπησαν στρατιωτικές βάσεις που ανήκουν στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Ασάντ. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι επιδρομές στόχεψαν την βάση της 47ης ταξιαρχίας στη νότια περιοχή της Χάμα, μια στρατιωτική εγκατάσταση στη βορειοδυτική Χάμα και μια εγκατάσταση βόρεια του Διεθνούς Αεροδρομίου του Χαλεπίου.
Αναφερόμενη σε ανώνυμες αμερικανικές πηγές, η δήλωση ανέφερε ότι το Ιράν έχει παραδώσει όπλα στη στρατιωτική βάση, συμπεριλαμβανομένων πύραυλων εδάφους-αέρος, προσθέτοντας ότι το Ιράν τις τελευταίες δύο εβδομάδες αύξησε τις πτήσεις φορτίων προς τη Συρία με αποστολές όπλων, που συμπεριλαμβάνουν ελαφρά όπλα και αντιαεροπορικούς πυραύλους. Σύμφωνα με την αναφορά, δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι αποστολές προορίζονταν για ιρανικές χερσαίες δυνάμεις που θα επιτεθούν στο Ισραήλ.
Ένας αξιωματούχος από μια περιφερειακή συμμαχία που περιλαμβάνει το Ιράν, την Χεζμπολάχ και τη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι επιδρομές σκότωσαν 16 άτομα, μεταξύ των οποίων 11 Ιρανούς, σύμφωνα με έκθεση της New York Times τη Δευτέρα. Η έκθεση ανέφερε ότι ο βομβαρδισμός κατέστρεψε επίσης 200 πυραύλους. Ο αξιωματούχος μίλησε υπό προϋπόθεση της ανωνυμίας, καθώς του δόθηκε η άδεια να μιλήσει στον Τύπο.
«Στο κατάλογο των δυνητικών πιθανοτήτων για ζωντανή εχθρότητα σε όλο τον κόσμο, η μάχη μεταξύ Ισραήλ και Ιράν στη Συρία βρίσκεται στην κορυφή ... αυτή τη στιγμή», φέρεται να ανέφερε ένας ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ σε αναφορά των NBC News.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας Avigdor Lieberman δήλωσε ότι το Ισραήλ την Τρίτη το πρωί είχε τέσσερα προβλήματα, ένα περισσότερο από την προηγούμενη μέρα: «Ιράν, Ιράν, Ιράν και η υποκρισία».
Το σχόλιο ήρθε μια μέρα αφού ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποκάλυψε ένα κρυφό αρχείο εγγράφων που έκλεψε η Μοσάντ από το Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.
«Αυτό είναι το ίδιο Ιράν που υπονομεύει την ελευθερία έκφρασης και τις μειονότητες. Το ίδιο Ιράν που προσπάθησε να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και μπήκε στην [πυρηνική] συμφωνία για οικονομικά οφέλη», δήλωσε ο Lieberman.
«Το ίδιο Ιράν προσπαθεί να κρύψει τα όπλα του, ενώ όλοι το αγνοούν. Το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοήσει τις απειλές του Ιράν, το Ιράν, του οποίου ανώτεροι αξιωματούχοι υπόσχονται να εξαλείψουν το Ισραήλ», δήλωσε. «Προσπαθούν να μας κάνουν ζημιά και θα τους δώσουμε μια απάντηση».
Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Αμίρ Χατάμι απείλησε το Ισραήλ την Τρίτη, λέγοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει την «επικίνδυνη συμπεριφορά» του και υποσχέθηκε ότι η «απάντηση του Ιράν θα είναι εκπληκτική και θα το μετανιώσετε». Η παρατήρηση του Χατάμι ήρθε μετά την ομιλία του Νετανιάχου την οποία ο Χατάμι  περιέγραψε ως «προκλητικές δράσεις του Ισραήλ» και δύο ημέρες μετά τις επιδρομές κατά της Συρίας.

Μετάφραση από αγγλικά: Κριστιάν Ακκυριά
veteranstoday.com/