22 Φεβ 2018

Στ. Μάνος για Novartis: Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο Στέφανος Μάνος την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην υπόθεση της Novartis, κάνοντας λόγο για «ταχυδακτυλουργικά» κόλπα του Αλέξη Τσίπρα.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μάνος υπογραμμίζει ότι η Βουλή σε μαραθώνια συνεδρίαση αποφάσισε να συστήσει επιτροπή για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης στην οποία παραπέμφθηκαν και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα.
«Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς. Ταχυδακτυλουργικά ο κ. Τσίπρας συνέδεσε το υπαρκτό πρόβλημα-σκάνδαλο του κυκλώματος του φάρμακου (που δεν αφορά μόνο τη Novartis αλλά και πολλές άλλες επιχειρήσεις) με τους 10 πολιτικούς. Αντί του παπατζή ερώτησε: "Και ερωτώ για όλο αυτό το σκάνδαλο της σπατάλης, της κακοδιαχείρισης, πολιτική ευθύνη υπάρχει;" Ασφαλώς υπάρχει κύριε Πρωθυπουργέ. Και εξακολουθεί να υπάρχει διότι το σκάνδαλο της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης στο κύκλωμα του φάρμακου συνεχίζεται επί των ημερών σας. Θα πρέπει εφεξής ανά τρίμηνο να ερωτάσθε αν για το συνεχιζόμενο σκάνδαλο της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης υπάρχει πολιτική ευθύνη. Μόνο σας θέσατε το μέτρο με το οποίο θα πρέπει να κρίνεστε», τονίζει ο Στέφανος Μάνος.