17 Φεβ 2018

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 232.063 ευρώ για την εκπόνηση Μελέτης παρεμβάσεων στο Γήπεδο του Αχαρναϊκού

Στη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για την εκπόνηση "Μελέτης ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών", συνολικού προϋπολογισμού 232.063,52 ευρώ.
Η Μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών (γήπεδο Αχαρναϊκού) πρόκειται να δώσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα της υποδομής, αλλά και αναμορφώσει τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο, καθιστώντας τον πιο ασφαλή και πιο λειτουργικό για τις αθλητικές δραστηριότητες  που φιλοξενούνται.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή τους για την συνεχή και επωφελή συνεργασία μεταξύ Δήμου Αχαρνών και Περιφέρειας Αττικής και δήλωσε:
"Η έγκριση της χρηματοδότησης για την εκπόνηση  ολοκληρωμένης Μελέτης παρεμβάσεων στο  Γήπεδο του Αχαρναϊκού, ανοίγει τον "δρόμο", ώστε ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητικούς χώρους του Δήμου Αχαρνών, να εκσυγχρονιστεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αθλητικών σωματείων που τον χρησιμοποιούν"