6 Μαΐ 2018

Όσοι ξαναεπιλέξετε κρατισμό στις επόμενες εκλογές, είστε υπεύθυνοι για την ταφόπλακα της χώρας.

2.5 εκατομμύρια συνταξιούχοι, 1 εκατομμύριο αμειβόμενοι εκ του κράτους, 30% πραγματική ανεργία, 60% του ΑΕΠ κρατικές δαπάνες, κλειστές τράπεζες, 70% φορολογία, 50% αποχή από τις εκλογές και ο επίδοξος νέος πρωθυπουργός υπόσχεται περισσότερη κρατική παρέμβαση, περισσότερο κράτος με αύξηση των δικαιούχων του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και κρατική παρέμβαση για χορήγηση περισσότερων δανείων με ταυτόχρονο σύνθημα «κανείς δεν απολύεται από το κράτος, όλοι οι καλοί χωράνε και ακόμη περισσότεροι».
Όσοι ξαναεπιλέξετε κρατισμό στις επόμενες εκλογές, είστε υπεύθυνοι για την ταφόπλακα της χώρας.
 Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στο λάκκο. Το να επενδύσει κάποιος εδώ θεωρείται καθαρή τρέλα, το φρέσκο και ποιοτικό εργασιακό δυναμικό φεύγει ταχύτατα προς τα έξω εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον ακόμη και προς τα Βαλκάνια.
 Ο δε μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων μας αυξάνει ολοένα και περισσότερο, μεγεθύνοντας έτσι και την ανάγκη κρατικής παρέμβασης στις ανήμπορες κοινωνικές ομάδες. 

Με αυτό το ρυθμό, αν υπάρχει Ελλάδα σε 25-30 χρόνια και αν δεν αλλάξουμε συνταρακτικά, θα παίρνουμε όλοι ένα χαρτζιλίκι 50 ευρώ το μήνα από το κράτος και το φαγητό θα έρχεται με κουπόνια από τον στρατό. 
Η περίθαλψη θα παρέχεται από τις ΜΚΟ. Η μείωση συντάξεων του 19 θα είναι ένα απαλό χάδι και ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα θα το θυμάστε και θα γελάτε.
Κύριοι του κρατισμού όλων των σχετικών κομμάτων, για να αντέξει το κράτος να πληρώνει 3.5 εκατομμύρια άτομα, πρέπει να εργαζονται 12 εκατομμύρια στον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει δηλαδή σχεδόν να εξαπλασιάσετε την πραγματική αγορά.
 Και αντί να σας ενδιαφέρει αυτό για το καλό των παιδιών μας, κοιτάζετε να βολέψετε έναν συμβασιούχο και έναν επιδοματούχο παραπάνω. Το κράτος σας είναι κόζα νόστρα.
 Κανένας συμβιβασμός με οικονομικούς και κοινωνικούς εγκληματίες οποιασδήποτε απόχρωσης. 
Θάψτε το κρατικό τέρας και τους εκπροσώπους του όσο είναι καιρός.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος