8 Μαΐ 2018

Απαγορεύτηκε σε ζευγάρι Χριστιανών να υιοθετήσουν παιδί γιατί είναι κατά των γάμων ομοφυλοφίλων!

Κάναμε το ανώμαλο φυσιολογικό και το αντίστροφο! Απαγορεύτηκε σε ζευγάρι Χριστιανών να υιοθετήσουν παιδί γιατί είναι κατά των γάμων ομοφυλοφίλων!
Που πάει επιτέλους αυτός ο πλανήτης; Έχουμε αντιστρέψει εντελώς τους όρους… Κάναμε το ανώμαλο φυσιολογικό και το φυσιολογικό ανώμαλο! Την στιγμή που στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες, δίνεται η δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, σε άλλο σημείο του πλανήτη απαγορεύτηκε σε ζευγάρι Χριστιανών να κάνουν το ίδιο με την δικαιολογία ότι έχουν τοποθετηθεί κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων!

Να περιμένουμε να τα δούμε κι εδώ αυτά τα ανώμαλα δρώμενα;;

Πάντως το ζευγάρι ευτυχώς δικαιώθηκε στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Χριστιανών Ευαγγελιστών στην Αλμπέρτα του Καναδά είχε μια προηγούμενη απαγόρευση να μην υιοθετήσει παιδιά λόγω της έκφρασης των πεποιθήσεών τους σχετικά με το γάμο των ομοφυλόφιλων.

Το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες ανέφερε σε δελτίο Τύπου ότι το ζευγάρι, που δεν κατονομάστηκε, κέρδισε τελικά την υπόθεση εναντίον της κυβέρνησης της Αλμπέρτα αφού διαπιστώθηκε ότι η αρχική απαγόρευση παραβίαζε τα δικαιώματα του ζευγαριού.

«Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να κάνει διακρίσεις λόγω θρησκείας όταν εξετάζει τα ζευγάρια που επιδιώκουν να υιοθετήσουν», δήλωσε ο δικηγόρος John Carpay, σύμφωνα με τον Καναδικό Τύπο.

«Δεν μπορείτε να πείτε ότι κάποιος δεν μπορεί να γίνει ανάδοχος γονέας επειδή είναι μουσουλμάνος, Εβραίος ή επειδή είναι ευαγγελιστής Χριστιανός», πρόσθεσε.

Το ζεύγος υπέβαλε μια αγωγή επί διακρίσεων εναντίον της Αλμπέρτα το Νοέμβριο του 2017, αφού ένας κυβερνητικός υπεύθυνος για την υπόθεση της υιοθεσίας τους ανέφερε ότι οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, με τις οποίες δηλώνουν ότι ο γάμος είναι απλώς μια ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ήταν ασυμβίβαστες με τη διαδικασία υιοθεσίας.

Στο χριστιανικό ζευγάρι αρνήθηκαν την αίτησή του να υιοθετήσει το παιδί επειδή διαφωνούσε με το γάμο των ομοφυλόφιλων!!!

Ο Ααρών Μάντον, εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδικών Υπηρεσιών, είχε υποστηρίξει τότε ότι ο Καναδάς πιστεύει ότι «κάθε υιοθετούμενο παιδί αξίζει ένα ασφαλές, υγιές, αγαπητό και χωρίς αποκλεισμούς σπίτι».

Ο Καναδάς αναγνώρισε το γάμο ατόμων του ίδιου φύλου το 2005, έχοντας γίνει έτσι το πρώτο έθνος της Βόρειας Αμερικής που το έκανε πράξη.

Το ζευγάρι εξήγησε ότι ενώ κρατούν τις βιβλικές απόψεις για το γάμο, «θα αγαπούσαν και θα δέχονταν κάθε παιδί που εντάχθηκε στην οικογένειά τους».

Τα CBC News επεσήμανε ακόμη ότι το ζευγάρι έχει επίσης δηλώσει ότι «καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά θα αποφασίσουν μόνα τους τι να σκεφτούν και πώς να συμπεριφέρονται» όταν πρόκειται για ζητήματα σεξουαλικότητας.

Η Karin Campbell, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδικών Υπηρεσιών, υποστήριξε ότι ο οργανισμός δεν σκόπευε ποτέ να κάνει διακρίσεις εναντίον οποιουδήποτε με βάση την πίστη τους.