1 Μαρ 2018

X. Πανοτόπουλος: Ο ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών που έγινε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης

Ιδιοκτήτης συνεργείου επισκευής και συντήρησης μοτοσικλετών, παθιασμένος ψαροντουφεκάς και ένθερμος υποστηρικτής του κου Πολάκη είναι ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, ο οποίος είναι πλέον ο νέος αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης.
Από τα γράσα και τις ράμπες του συνεργείου του, ο κ. Πανοτόπουλος είναι σήμερα το «Νο 2» στη διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης, το οποίο μάλιστα έχει χρειαστεί ο ίδιος να επισκεφθεί ως ασθενής για εξαγωγή φρονιμίτη, όπως ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης έχουν το ίδιο πάθος, το ψαροντούφεκο. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του κ. Πανοτόπουλου να ποζάρει περήφανος με το ψαροντούφεκο, όχι όμως μέσα στη θάλασσα, αλλά σε κάποιο χώρο του γενικού νοσοκομείου Θήρας.
Ο κ. Πανοτόπουλος, εκτός από συνεργάτης του κ. Πολάκη, δηλώνει και ένθερμος οπαδός του. Στους λογαριασμούς του στα social media αποθεώνει τον πολιτικό του προϊστάμενο, ενώ ανεβάζει και σκίτσα σοσιαλιστικού ρεαλισμού. Διθυραμβικά σχόλια κάνει και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο τιμονιέρη».
Ένα ακόμη κοινό στοιχείο του κ. Πανοτόπουλου με τον κ. Πολάκη είναι η λατρεία του στη μορφή του Άρη Βελουχιώτη, πορτρέτο του οποίου έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο γραφείο του.