15 Μαρ 2018

Όχι άλλο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Μετά το νοσοκομείο Σαντορίνης και το διορισμό στη διοίκηση ενός ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ, ενός ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ και ενός ΠΩΛΗΤΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, Ξανθός - Πολάκης ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ στη διοίκηση του Μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας έναν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ γιατρό με ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 92%!
Ο 69χρονος Γιώργος Μπαρτζιώτας, συνταξιούχος γιατρός με σπουδές στη Ρουμανία, είναι ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Ωστόσο τρεις μήνες πριν το διορισμό του , ο κ. Μπαρτζιώτας κρίθηκε ανάπηρος και μάλιστα με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ- 92%- από Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, εξαιτίας διαταραχής άγχους, ΒΑΡΙΑΣ κατάθλιψης και άλλων παθήσεων. Μάλιστα η ιατρική πρόβλεψη ισχύει από 1/1/2017 έως 31/12/2018.Επομένως το 2019 πρέπει να επανεξεταστεί για να διαπιστωθεί αν το ποσοστό αναπηρίας παραμένει το ίδιο, αυξήθηκε ή μειώθηκε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ότι όσοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό άνω του 80% έχουν σημαντικές φοροαπαλλαγές. ΠΧ., η σύνταξή τους δεν υπόκειται σε μνημονιακές περικοπές, απαλλάσσονται από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ, ενώ έχουν επίσπευση σε όλες τις ασφαλιστικές παροχές. Αυτές τις παροχές έχει φυσικά και ο κ.Μπαρτζιώτας. Όμως αντί να τις «απολαμβάνει» από το σπίτι του (ως ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ), διορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής στον «Ευαγγελισμό», μια θέση --ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ .
ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ----Ο κ.Μπαρτζιώτας είχε και συνδικαλιστική δράση, καθώς ήταν υποψήφιος το 2016 στο ψηφοδέλτιο του «Μετώπου», της παράταξης των γιατρών που στήριξε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και το ερώτημα προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι: Πώς μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του ο Νο2 ενός νοσοκομείου και μάλιστα του μεγαλύτερου της χώρας, όταν ο ίδιος είναι ανάπηρος σε ποσοστό 92% και μάλιστα λόγω άγχους και κατάθλιψης; ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ! οχι άλλο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,,,,