1 Μαρ 2018

Στις εργασίες διάνοιξης στη Λεωφόρο Ιωνίας ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στη Λεωφόρο Ιωνίας στο ύψος του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών διάνοιξης της οδού.
Στο συγκεκριμένο σημείο, εδώ και πολλά χρόνια, οικόπεδο ιδιώτη βρισκόταν εντός των ορίων χάραξης της οδού, με αποτέλεσμα ο δρόμος να στενεύει και να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.
Ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης του οικοπέδου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών προχώρησε στις εργασίες που απαιτούνται για τη διάνοιξη της οδού και τις αμέσως επόμενες ημέρες το συγκεκριμένο τμήμα της οδού θα δοθεί στην κυκλοφορία.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή του, για τη διάνοιξη της Λεωφόρου Ιωνίας στο συγκεκριμένο σημείο και δήλωσε σχετικά:
"Το συγκεκριμένο στένεμα στην Λεωφόρο Ιωνίας δημιουργούσε επί σειρά ετών σημαντικά προβλήματα στη διέλευση οχημάτων και κυρίως πεζών. Το πρόβλημα αποκτούσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς βρίσκεται στο ύψος του 7ου Δημοτικού Σχολείου και παρόλο που λίγα μέτρα παρακάτω υπάρχει διάβαση πεζών με φωτεινό σηματοδότη και  παρουσία σχολικού τροχονόμου, υπήρχε σαφές πρόβλημα κατά τη διέλευση μαθητών κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στο σχολείο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες το συγκεκριμένο πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν και η οδός θα παραδοθεί ασφαλής για οχήματα και πεζούς"