8 Σεπ 2017

Στις 16-17 Σεπτεμβρίου "Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό". στον Δήμο Αχαρνών

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμος Αχαρνών φιλοξενεί την 4η Συνάντηση Εθνοτοπικών Συλλόγων Ανατολικής Αττικής: "Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…". 
Κατά το διήμερο των εκδηλώσεων, πάνω από 30 σύλλογοι από την Ανατολική Αττική, καθώς και καταξιωμένοι τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών για μια μοναδική γιορτή για την Ελληνική Παράδοση.

Οι λεπτομέρειες οργάνωσης της εκδήλωσης συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός "είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Αχαρνών, η  φιλοξενία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και πρόθεση μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής, ώστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να καθιερωθεί ως θεσμός Πολιτισμού, για την προστασία και διατήρηση της Ελληνικής Παράδοσης.
Η εκδήλωση "Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…" αναδεικνύει το μεράκι, το κέφι και την αγάπη, των συλλόγων για την Ελληνική Παράδοση και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς να απολαύσουμε τις προσπάθειες τους, αλλά και να διασκεδάσουμε μαζί τους".

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τις ημέρες και ώρες εμφάνισης των συλλόγων από, τον Δήμο Αχαρνών και την Ανατολική Αττική, θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.