19 Μαΐ 2017

Εργασίες πεζοδρόμησης στην οδό Λιοσίων και Αρχαίου Θεάτρου

Σε εργασίες πεζοδρόμησης και διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης, προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών στην συμβολή των οδών Λιοσίων και Αρχαίου Θεάτρου. 
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι η αντικατάσταση σε σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου, η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου και η διαμόρφωση χώρων στάθμευσης (εσοχών).

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, που επισκέφθηκε τον χώρο εργασιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών στην οδό Λιοσίων και Αρχαίου Θεάτρου, οι μικρές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών έχουν σαν στόχο να αποκαταστήσουν φθορές και να δημιουργήσουν ασφαλείς συνθήκες στην κίνηση των πεζών και οριοθετημένους χώρους στάθμευσης των οχημάτων δηλώνοντας ότι:
"Ο Αντιδήμαρχος και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ανταποκρίνονται ετησίως σε σχεδόν 4.000 αιτήματα επισκευής και συντήρησης στον Δήμο Αχαρνών και πραγματοποιούν μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε πλατεία και γειτονιά του Δήμου Αχαρνών, παράλληλα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών εκπονεί, μελέτες, δημοπρατεί έργα και συνεργάζεται με Δημόσιους φορείς με σκοπό τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση μεγάλων έργων υποδομής στον Δήμο Αχαρνών".