5 Μαρ 2017

Έντονο ενδιαφέρον του Δημάρχου Αχαρνών για ίδρυση Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών

Με επιστολή του προς τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε ξεκάθαρα την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για την αντιμετώπιση των "κόκκινων δανείων" μέσω της παροχής υπηρεσιών με τη δημιουργία των Κέντρων Ενημέρωσης Δανειοληπτών (ΚΕΔ).
Όπως ανάφερε στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Αχαρνών, οι κάτοικοι στου Δήμου Αχαρνών έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και η δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη και θα δώσει σημαντικές λύσεις στα προβλήματα εξυπηρέτησης δανείων.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε ξεκάθαρα την βούληση του ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών – του 4ου πολυπληθέστερου δήμου στην Αττική – θα συνεργαστούν με προθυμία με την Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, με σκοπό τη δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών προς όφελος των κατοίκων.