8 Φεβ 2017

4 Φεβρουαρίου. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Την 4η Φεβρουαρίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, φίλοι και νέα μέλη του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ), είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κιόσκι που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία του Αγίου Βλασίου από το πρωί για να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από κοντά για τις δράσεις του Παραρτήματος από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ.
Το ίδιο συνέβη και κατά την επόμενη ημέρα μέχρι το μεσημέρι, οπότε ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ παραχώρησαν στην Αχαρναϊκή γη τον "ΚΟΤΙΝΟ", ο οποίος σε ειδική εκδήλωση όπου συμμετείχε και ο Λαογραφικός Σύλλογος «Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ», φυτεύτηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κεντρικής πλατείας των Αχαρνών. Παράλληλα και σε αυτόν τον τελευταίο του σταθμό, Ο ΚΟΤΙΝΟΣ επιτέλεσε το καθιερωμένο έργο του, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα για συλλογή φαρμάκων που θα διατεθούν στο κοινωνικό φαρμακείο της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, καθώς επίσης και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδροι συλλόγων , μέλη του παραρτήματος και πλήθος κόσμου. 
Παναγιώτης Χριστόφορος Καζανάς