13 Ιαν 2017

Το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής «άνοιξε» το Βαμβακάρειο Ίδρυμα.

Το Βαμβακάρειο Ίδρυμα άνοιξε τις πύλες του την Κυριακή 8-1-2016 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων αρκετοί βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιπρόσωποι συλλόγων και φορέων και άλλοι επίσημοι.
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ.Παναγιώτης Καζανάς με την εναρκτήρια ομιλία του έδωσε το έναυσμα για την απαρχή γόνιμου διαλόγου σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος αφού όλοι συμφώνησαν για την αναγκαιότητα λειτουργίας του και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν στο μέτρο του δυνατού για την υλοποίηση αυτού του σκοπού.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι τοποθετήσεις του Προέδρου του Κέντρου Παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αρωγή» ,κ.Γκασούκα καθώς και της κ.Έλλιοτ αλλά και των εκπροσώπων των γονέων και εργαζομένων στο Κέντρο «Αρωγή».
Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή το 2017 να είναι η χρονιά ορόσημο που θα ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και επιτέλους θα μπει σε λειτουργία αυτός ο τόσο υπέροχος χώρος που αναμένει την πρωτοβουλία και τη διάθεση των ιθυνόντων για να λειτουργήσει και να φιλοξενήσει τα άτομα που τον έχουν ανάγκη.