1 Δεκ 2016

Πάνω από 128 τόνους τρόφιμα διένειμε το Δήμος Αχαρνών τον Νοέμβριο του 2016

Με τακτικές διανομές που φτάνουν ακόμη και τις δυο ανά εβδομάδα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής διένειμε πάνω από 128 τόνους τρόφιμα σε καταγεγραμμένους δικαιούχους κατά τον Νοέμβριο του 2016. 
Οι διανομές τροφίμων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών κατά τις ημερομηνίες 1, 8, 9, 10, 16, 22 και 23 Νοεμβρίου 2016.

Κατά τις συγκεκριμένες διανομές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, οι καταγεγραμμένοι δικαιούχοι σε διάφορα προγράμματα επισιτιστικής συνδρομής, οι οποίοι ξεπερνούν τις 2.500, παρέλαβαν, ακτινίδια, δαμάσκηνα, πορτοκάλια, πατάτες, φέτα, μανταρίνια και ντομάτες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής εξήρε τις προσπάθειες του προσωπικού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και των εθελοντών, οι οποίοι ανταπεξέρχονται με προθυμία και επαγγελματισμό στο απαιτητικό πρόγραμμα των διανομών, που έχουν σαν στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την περιοδικότητα των διανομών, τονίζοντας ότι "αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων μας η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι στερούνται βασικών αγαθών και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους".