2 Νοε 2016

Αντιρρησίες συνείδησης ή ασυνείδητοι Έλληνες;;;

Ανέκαθεν η στρατιωτική θητεία ήταν για αρκετούς Έλληνες μια ιδιαίτερη περίοδος της ζωής τους. Πολλοί είπαν ότι ήταν άχρηστη,ανούσια,αγγαρεία, που απλά “κλέβει” πολύτιμο χρόνο από την καλλίτερη και πιο δημιουργική εποχή ενός άντρα. 
Άλλοι πάλι, ότι ήταν υπερβολικοί οι μήνες θητείας, ειδικά παλαιότερα. Επίσης χαρακτηρίστηκε ως “πεδίο” εκτόνωσης πάσης φύσεως κομπλεξικών με αίσθημα κατωτερότητας (απλών φαντάρων, μονίμων αξιωματικών).
Η άποψη μου για την θητεία δεν έχει αλλάξει από τότε που απολύθηκα δηλαδή εδώ και 23 χρόνια!!! (19μηνο τριζωνικό τότε, με 10 μήνες παραμεθόριο στην ΚΩ,για να μην ξεχνιόμαστε). Πάντα πίστευα ότι ο χρόνος της θητείας θα μπορούσε να ήταν λιγότερος ΑΛΛΑ πιο εμπλουτισμένος και με καλλίτερη εκπαίδευση. Νομίζω ότι 6 μήνες σκληρής εκπαίδευσης θα ήταν αρκετοί. Όλοι ξέρουμε ότι μετά την βασική και την τοποθέτηση στην παραμεθόριο απλά ξεκινούσε η σκοπομαχία, η αγγαρεία και οι πάσης φύσεως άσχετες με τον στρατό ασχολίες.
Πέρα από αυτά αν χάσεις και 1-2 καλές ευκαιρίες για δουλειά στο μεσοδιάστημα (όπως εγώ) τότε είναι που δεν θέλεις και πολύ να “σαλτάρεις”……..!!! Παρ’όλα αυτά ποτέ δεν ένιωσα κορόιδο και ούτε έδωσα σημασία στους ηλίθιους (στελέχη ή όχι). Πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι έκανα το χρέος μου, όπως άλλωστε και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ερχόμαστε λοιπόν στους τάχα  ιδεολόγους κουτοπονηρούληδες, τεμπελχανάδες, ανικάνους, δειλούς, αυτάρεσκους και εγωιστές 
“συμπατριώτες” μας που δηλώνουν Αντιρρησίες Συνείδησης για να αποφύγουν την θητεία. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Από τότε τους θυμάμαι να ιδρώνουν και να ξεϊδρώνουν μη τυχόν και βάλουν το χακί. Φυσικά. Είναι δυνατόν αυτά τα άτομα που η “συνείδηση” τους δεν τους το επιτρέπει να πιάσουν όπλο, να πειθαρχήσουν, να ζουν με κανόνες, να κάνουν Γερμανικό νούμερο,……..να καταταχτούν;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Κατά τα άλλα μπορούμε να πετάμε μολότοφ, να καταστρέφουμε δημόσια περιουσία, να δηλώνουμε “αντιεξουσιαστές”(είναι και της μόδας), να θεωρητικολογούμε για την τέλεια αταξική κοινωνία των ονείρων μας, να το βουλώνουμε για τους μισθούς πείνας και απλά να περιμένουμε τον γνωστό μας να μας τακτοποιήσει κάπου στο δημόσιο ή ως μετακλητούς !!! (Ας πούμε σύμβουλος πρωθυπουργού). Πόσο τους ταιριάζει η φράση ασυνείδητοι Έλληνες!!!
Αυτά τα άτομα λοιπόν σήμερα, είναι τα λεγόμενα βαρίδια της ψευτοδημοκρατίας τους, τα ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ της απόλυτης αναρχίας και διάλυσης της εθνικής συνείδησης που απαιτεί σεβασμό προς την πατρίδα. Τα αυγά του φιδιού, που θέλουν και αρέσκονται στην ιδέα να ανέβει ο Τούρκος στο κρεβάτι τους. Αλλά ποια πατρίδα;;;
Οι συγκεκριμένοι μισούν την πατρίδα, πόσο μάλλον τον Ελληνικό στρατό. Όσοι υπηρετήσαμε είμαστε κορόιδα για αυτούς. ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ. Δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης και δεν ντρέπονται που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ τολμούν να θέσουν τον εαυτό τους υπό πίεση και να ανακαλύψουν, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ τα σωματικά και ψυχικά τους όρια. Δεν σέβονται με την δειλία τους ούτε καν αυτούς τους καψερούς γονείς τους που τους έφεραν στον κόσμο και στην πιο περήφανη χώρα. Δεν σέβονται ούτε καν την γη που πατάνε, και νοιώθουν πετυχημένοι και ολοκληρωμένοι όταν απολαμβάνουν τον φραπέ που τους σερβίρουν με ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Δειλοι, άτολμοι, κρυμμένοι πίσω από ένα ΤΣΑΤΣΟΧΑΡΤΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ, εκλιπαρούν να μην υπηρετήσουν κοροϊδεύοντας μόνο τον εαυτό τους.
Όλοι εμείς νοιώθουμε περήφανοι που υπηρετήσαμε στον Ελληνικό στρατό (άλλοι χειρότερα και άλλοι καλλίτερα)!!! Αλλά να είστε σίγουροι για ένα πράγμα «κύριοι αντιρρησίες»!!!
Σας μάθαμε, σας ξέρουμε, σας αναγνωρίζουμε, σας φτύνουμε….!!!. Είστε εσείς, που κάνετε τουμπεκί όταν αρχίζουν οι ιστορίες για τον στρατό στην παρέα, είστε εσείς, που βρίζετε το στρατό σε κάθε ευκαιρία και μας κοιτάτε σαν ηλίθιοι όταν ακούτε την λέξη REO και νομίζετε ότι μιλούν για …….μπισκότα!!! Τέλος, είστε εσείς, που γίνεστε υπαλληλίσκοι, σύμβουλοι και παρασύμβουλοι των ομοϊδεατών σας, από σπόντα. Άχρηστοι και κουτοπόνηροι, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΙΚΑΝΟΙ να αμυνθείτε …… πετώντας ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ!!! Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ σας αδικεί. Δεν είστε τίποτα άλλο παρά φθηνοί 
ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ!!!
Elldefender