31 Οκτ 2016

Επικίνδυνη μόδα: Παραλίγο μια βρετανίδα να χάσει το πόδι της εξαιτίας των πολύ στενών τζιν που φορούσε

Μια βρετανίδα απέφυγε την τελευταία στιγμή τον ακρωτηριασμό ή και τον θάνατο, εξαιτίας των πολύ στενών τζιν τα οποία κατέστρεψαν του μυς και τα νεύρα του ποδιού της.
Η επιθυμία να φορά πολύ στενά τζιν έφερε την 52χρονη Jane Rylance, στα επείγοντα περιστατικά αν και θα μπορούσε να είχε χειρότερη κατάληξη. Το ένδυμα των 36 δολαρίων, της κόστισε σχεδόν ένα πόδι, καθώς λόγω της μεγάλης πίεσης της προκάλεσε σοβαρή βλάβη στα νεύρα και στους μυς. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε τέσσερις επεμβάσεις και ευτυχώς απέφυγε τον ακρωτηριασμό, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» .
Η γυναίκα που κατοικείς την πόλη Ormskirk (Lancashire, Ηνωμένο Βασίλειο) έφτασε στο νοσοκομείο με τα κάτω άκρα της τελείως πρησμένα. Οι γιατροί την μετέφεραν στο χειρουργείο και έκαναν αμέσως επέμβαση στο αριστερό της πόδι για να ανακουφίσουν την πίεση. που λειτουργούν στο αριστερό του πόδι αμέσως για να ανακουφίσει την πίεση. «Μου είπαν ότι αν αργούσα μια ώρα ακόμη δεν θα είχα αποφύγει τον ακρωτηριασμό. Θα μπορούσα να έχω πεθάνει», τόνισε Rylance.
Παρά τις πολλές ουλές που απέκτησε, η γυναίκα αισθάνεται ευτυχής που είναι ζωντανή. Παραδέχτηκε ότι τα στενά τζιν που παραλίγο να της στοιχίσουν τη ζωή τα φορούσε για να μην παίρνει βάρος, αλλά το περιστατικό που συνέβη τον Ιούνιο την έκαναν να τα μισήσει. Η ίδια αποκάλυψε ότι υποσχέθηκε στον 21 ετών γιό της ότι δεν θα τα φορέσει ποτέ ξανά. «Να πάει στο καλό η μόδα. Δεν αξίζει τον εφιάλτη που έζησα», δήλωσε.