13 Οκτ 2016

Σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Με κύριο θέμα το πρόβλημα της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο. 
         Στη συνάντηση παραβρέθηκε, ο Διοικητής του ΑΤ Αχαρνών κ. Γιώργος Μπουτζαρέλης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών καθώς και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Δημήτρης Μανιδάκης. 
        Ο Δήμαρχος Αχαρνών τόνισε ότι η συμβολή των τοπικών αστυνομικών τμημάτων υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής είναι καθοριστικής σημασίας για την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας. 
        Ενημέρωσε δε τον Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και τους Διοικητές των τοπικών αστυνομικών τμημάτων ότι, έχει ζητήσει επανειλημμένως και με κάθε ευκαιρία, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων στον Δήμο Αχαρνών τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με υλικοτεχνική υποδομή. 
         Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, "Οι τοπικές αστυνομικές αρχές είναι αυτές που σηκώνουν το μεγάλο βάρος για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, αυτά τα τμήματα να είναι επαρκώς στελεχωμένα και τα στελέχη που υπηρετούν σε αυτά να διαθέτουν τα μέσα που απαιτούνται για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους".