17 Σεπ 2016

Αποκατάσταση - Συντήρηση και Ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου Θρακ/νων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων σε πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε την αποκατάσταση, επισκευή και ανακαίνιση του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. 
          Λόγω της πολυχρηστικότητας του χώρου του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων κρίνονται αναγκαίες οι εργασίες που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητά του, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, η σήμανση των αιθουσών, η αναβάθμιση του εξοπλισμού και η επισκευή ζημιών με σκοπό την ασφαλή λειτουργία του κέντρου και φιλοξενία του κοινού. 
       Οι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών. 
        Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τον B' Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων για τις πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τις πρωτοβουλίες και την μέριμνα για τη βιβλιοθήκη που επιδεικνύει η πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων και έχουν σαν σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων. Διαβεβαίωσε δε, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών θα είναι πάντα διαθέσιμες για να καλύψουν τις ανάγκες του κέντρου. 
         Στην ίδια συνεδρίαση έγινε και εκτενής ενημέρωση για το υπό έκδοση 3μηνιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2016.