4 Αυγ 2016

Τρόφιμα σε 2.500 δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αχαρνών

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε 2.500 δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Αχαρνών.  
     Λόγω του μεγάλου όγκου δικαιούχων, η διανομή τροφίμων έγινε σταδιακά σε 4 δόσεις και πιο συγκεκριμένα, στις 24 Ιουνίου, στις 4 Ιουλίου, στις 12 Ιουλίου και στις 29 Ιουλίου. 
        Οι δικαιούχοι παρέλαβαν από τους υπαλλήλους της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και τους εθελοντές που εργάστηκαν στη συσκευασία και τη διανομή, τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, γάλα σε σκόνη, βρεφικές κρέμες, όσπρια, ζυμαρικά, γάλατα, λάδι, είδη ατομικής υγιεινής κ.ά. 
      Την παραλαβή και διανομή τροφίμων επίβλεψε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελένη Σαχσανίδη και οι υπάλληλοι της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι έχουν την ευθύνη του συντονισμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) με τη συνδρομή, υπαλλήλων, οχημάτων και μηχανημάτων, των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών. 
         Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός έχει ζητήσει από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών να δίνεται προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των δικαιούχων σε κάθε διανομή, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή υλοποίηση του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους δηλώνοντας σχετικά: 
      "Ο μεγάλος αριθμός δικαιούχων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Αχαρνών, απαιτεί τη συνεργασία και τον συντονισμό πολλών υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών. 
      Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής με τη συνδρομή, του τμήματος διαχείρισης και συντήρησης στόλου, της Δημοτικής Αστυνομίας, του τμήματος Προγραμματισμού και Οργάνωσης αλλά και τη σημαντική βοήθεια εθελοντών και των Αστυνομικών της Γειτονιάς, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Δήμος Αχαρνών να είναι αλληλέγγυος σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού"