15 Ιουλ 2016

Ο John Ashe θα κατέθετε εναντίον της Χίλαρι Κλίντον αλλά τον πρόλαβε ένα «ατύχημα»!!!

Ο John Ashe θα κατέθετε εναντίον της Χίλαρι Κλίντον αλλά ο άνθρωπος βρέθηκε άτυχος όπως έχει συνέβη και σε πολλές δεκάδες άλλους ανθρώπους που είναι εναντίον σε έναν από τους Κλίντον! 
        Ο John Ashe είναι ένας πρώην πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και μόλις λίγες ημέρες πριν θα κατέθετε τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της Χίλαρι Κλίντον! Φυσικά βρέθηκε νεκρός. 
        Ο John Ashe πέθανε την στιγμή που γυμναζόταν…. Το τραγικό συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης όταν ένας αλτήρας έπεσε επάνω στο λαρύγγι του!!! Η κ Κλίντον έχει αφήσει μια σειρά από πτώματα πίσω της μαζί με τον σύζυγό της Μπιλ τις περασμένες δεκαετίες. Έχουμε μια λίστα με περίπου 45 άτομα που βρήκαν ξαφνικά το θάνατο και ήταν συνεργάτες τους ή σωματοφύλακες τους. Επίσης άτομα σαν τον άτυχο John Ashe που θέλουν να βγάλουν τα εγκλήματά τους στην δημοσιότητα. 
        Οι άνθρωποι που τολμούν να αντιταχθούν ή να αποκαλύψουν τα εγκλήματά τους βρίσκονται σε κίνδυνο ή πληρώνουν τις απειλές να τους κατηγορήσουν με τη ζωή τους. 
      ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα