19 Απρ 2016

Xαμός για το Coca-Cola Cup στις Αχαρνές

Μεγάλη συμμετοχή, σπουδαίος συναγωνισμός, δεκάδες γκολ και το απόλυτο fair-play, ήταν τα στοιχεία που συνόδευσαν το Coca-Cola Cup και στα δυο σαββατοκύριακα που φιλοξενήθηκε στις Αχαρνές. 
       Το τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάτι άλλωστε που το χαρακτηρίζει φέτος, σε κάθε πόλη και γήπεδο όπου το σύνθημα «όλα για την μπάλα» έγινε πραγματικότητα. 
      Στα δυο διήμερα στις εγκαταστάσεις Batista Club, έπαιξαν μπάλα 180 ομάδες. Αυτό μεταφράζεται σε 1.260 συμμετέχοντες, καθώς σχεδόν όλες είχαν πλήρη σύνθεση με 8 παίκτες. Υπήρξε πολύ έντονος συναγωνισμός, ακόμη πιο πολλά γκολ και καμία κάρτα. Πράγματι, στα δεκάδες παιχνίδια, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σαββατοκύριακο οι διαιτητές κράτησαν και τις κόκκινες και τις κίτρινες κάρτες στην τσέπη τους. Δεν χρειάστηκε να δείξουν ούτε μία. 
       Να σημειώσουμε επίσης την παρουσία της ομάδας Cebolitas που εμφανίστηκε στο φετινό Coca-Cola Cup για τέταρτη φορά! Τα παιδιά ταξίδεψαν από την Πάτρα για να πάρουν μέρος στους αγώνες στις Αχαρνές, ενώ έχει προηγηθεί η παρουσία τους σε Ρέντη, Κόρινθο και Πάτρα που είναι και η πόλη από την οποία προέρχονται! 
      Τα αποτελέσματα με τους νικητές στις Αχαρνές (σε παρένθεση οι ποδοσφαιριστές που ήταν MVP και κέρδισαν το ζευγάρι παπούτσια από την adidas): 
   Κατηγορία 13-14 ετών 
 1. Αεκτζήδες(Δημήτρης Μανασίδης Χ-15) 
 2. Αχαρναί fc 
 3. Super 5 
 4. Μόγλιδες 
    Κατηγορία 15-16 ετών 
  1. Φιλαδελφειώτες 
 2. Μαδριλένοι 
 3. Λεμονόκηπος(Μάνος Χανιαδάκης Χ-15) 
 4. Liverhood 
        Κατηγορία 17-19 ετών 
 1. Μαργαρίτες(Κάτσικας Θωμάς Χ-15) 
 2. Μάστορες 
 3. Χρειάζομαι όνομα 
 4. Galactikos 
       Οι τελικοί της περιφέρειας Αττικής στο Μαρούσι 
       Το Coca-Cola Cup βαδίζει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή του. Την Κυριακή 24 Απριλίου στο Campeon FC (3η πάροδος Φραγκοκκλησιάς, Μαρούσι) γίνεται η τελική φάση για την ανάδειξη των νικητών της περιφέρειας Αττικής. 
        Στο Καραϊσκάκη οι μεγάλοι τελικοί 
       Η τελική φάση της Αθήνας μας οδηγεί κατευθείαν στους μεγάλους τελικούς που προγραμματίστηκε 7 και 8 Μαΐου, στο βοηθητικό γήπεδο του γηπέδου Καραϊσκάκη! 
       Οι καλλίτερες ομάδες της χώρας θα αναμετρηθούν για να μάθουμε ποιοι θα είναι οι τελικοί νικητές σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. 
      Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. 
      Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.