19 Απρ 2016

Τον Τζορτζ Σόρος «βλέπει» πίσω από την έκρηξη του μεταναστευτικού, ο παγκοσμίου φήμης Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο σκηνοθέτης, μίλησε για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, για τον οποίο είπε ότι επιχειρεί να υπονομεύσει τα ευρωπαϊκά έθνη μέσω της ενθάρρυνσης της μετανάστευσης. 
        «Η μεταναστευτική κρίση» είναι φτιαχτή. Ο Σόρος είναι αυτός που με τις open society πολιτικές του δημιουργεί «χρωματιστές επαναστάσεις» δήλωσε ο Εμίρ Κουστουρίτσα και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αλλάζει δραματικά. 
        «Ο Σόρος θέλει να φτιάξει μία Ευρώπη χωρίς εθνική ταυτότητα και αυτό δεν είναι «συνωμοσία». Αρκεί να κοιτάξει κάποιος τις ομιλίες του και τις ενέργειές του» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης. 
       Παράλληλα, ο κ. Κουστουρίτσα διερωτήθηκε γιατί δεν φτιάχνουν οι αραβικές χώρες πόλεις, ώστε να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες, δεδομένου ότι είναι πλησιέστερες πολιτισμικά και ιδεολογικά. 
      Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος σκηνοθέτης επισήμανε ότι «η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε πτώση των δημοκρατικών αρχών σε όλο τον κόσμο».