2 Φεβ 2016

O απαράδεκτος γυναικολόγος κ.Γ.Μουζάλας και η αλαζονική στάση του..

Μια διόλου κολακευτική εικόνα για την κυβέρνηση έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και γυναικολόγος Γ. Μουζάλας με την-κατά γενική ομολογία απαράδεκτη και προσβλητική, τόσο για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και τον ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσα, όσο και για τον Α/ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκη-στάση που είχε σήμερα στο υπουργείο κατά την συνέντευξη για το λαθρομεταναστευτικό και το προσφυγικό. 
       Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω άρθρο της ιστοσελίδας της εφημερίδας "Παρασκήνιο". 
     "Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η επιλογή κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης να μην απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
       Ο Γιάννης Μουζάλας όχι μόνο ήρθε καθυστερημένος στη συνέντευξη Τύπου με τον Πάνο Καμμένο, τον Δημήτρη Βίτσα και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε. Αποστολάκη Π.Ν. αλλά μετά την σύντομη τοποθέτηση του αποχώρησε επικαλούμενος φόρτο εργασίας αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους στους οποίους δεν επετράπη να κάνουν ούτε μια ερώτηση. 
       Σε ερωτήσεις βέβαια απάντησαν οι άλλοι υπουργοί, μετά το τέλος της συνέντευξης και δεσμεύτηκαν ότι θα δίνονται κάθε εβδομάδα συνεντεύξεις. 
       Να υποθέσουμε ότι αφού όπως είπαν οι υπουργοί το κορυφαίο θέμα του μεταναστευτικού για την πατρίδα μας το διαχειρίζεται το αρμόδιο υπουργείο θα υπάρξει στο μέλλον ευκαιρία να δεχτεί ερωτήσεις ο κ. Μουζάλας; 
      Κ.Α." Κρίμα για τον ευγενή Α/ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ε.Αποστολάκη που έσπευσε να παραχωρήσει τη θέση του στον καθυστερημένο Γ.Μουζάλα. 
       Εκεί φτάσαμε: Ο Αρχιστράτηγος να παραχωρεί την θέση του σ'έναν τύπο που απλά "κατ...ρησε" τους πάντες με χαρακτηριστική περιφρόνηση και αποχώρησε αλαζονικά... 
      Είχε προλάβει, βέβαια, ο Γ.Μουζάλας να κάνει ¨κόλαση" την συνέντευξη, λέγοντας ότι "ο Στρατός θα συνεργαστεί με τις ΜΚΟ (σ.σ.: μεταξύ των οποίων και οι ισλαμιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Λέσβο) στην υποδοχή των μεταναστών"! 
      Εν συνεχεία ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος προσπάθησε να "μαζέψει" την απίστευτη δήλωση του Γ.Μουζάλα λέγοντας ότι "Θα απομονωθούν οι εξτρεμιστικές ΜΚΟ", αλλά ήταν πια αργά...