3 Ιαν 2016

Στον Αχαρναϊκό ο Πολίμος

Στον Αχαρναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος δεξιός μπακ του Πανιωνίου, Ηλίας Πολίμος, καθώς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «κυανέρυθρους».  
       Τον περασμένο Μάιο ο Ηλίας Πολίμος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, μιλώντας στο gazzetta.gr. Λίγους μήνες αργότερα ο 20χρονος δεξιός μπακ επαναπατρίστηκε, καθώς επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Πανιώνιο. 
      Όμως, δε... χώρεσε στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. 
      Αυτό έγινε, με τον νεαρό άσο, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος με τους «μικρούς» της Νότιγχαμ Φόρεστ, να συνεχίζει την καριέρα του στη Football League, αφού τον ανακοίνωσε ο Αχαρναϊκός για τους επόμενους έξι μήνες. 
           Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός 
       Στο δυναμικό του Αχαρναϊκού προστέθηκε ο ταλαντούχος 20χρονος Ηλίας Πολίμος. Ο αμυντικός Ηλίας Πολίμος θα παίξει στον Αχαρναϊκό ως δανεικός από τον Πανιώνιο για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ έχει ήδη συμμετοχές σε Νότινγχαμ και Πανιώνιο. Η απόκτησή του θεωρείται πως θα ενισχύσει το αμυντικό κομμάτι της ομάδας. 
       Παράλληλα η Διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Άγγελο Σιάννη και Βασίλη Ιωαννίδη και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν στο μέλλον.