22 Δεκ 2015

Κτηνωδία! Η κυβέρνηση καταργεί τον νόμο για τους παιδεραστές…

Ο κ. Παρασκευόπουλος αύριο το πρωί (σήμερα), πρόκειται να αποδεχτεί την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα περί αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από συζητήσεις τροπολογίας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο σχεδίου νόμου σχετικού με το Σύμφωνο Συμβίωσης. 
      Η τροπολογία έχει κατατεθεί εδώ και μέρες, κατά τη διάρκεια συζητήσεων γύρω από το σύμφωνο συμβίωσης, από πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Κ. Δουζίνας, Αν. Καββαδία, Χρ. Καραγιαννίδης, Γ. Ψυχογιός). 
       Αυτό που υπογραμμίστηκε είναι ότι «η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων, ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους». Εμείς να πούμε «καλωσόρισες νόμιμη παιδεραστία»; Ανήκουστα πράγματα…! 
       Να υπενθυμίσουμε ότι ως «απαρχαιωμένο» χαρακτήριζαν το 2013 το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα, οι ενώσεις των Ελλήνων Αδελφάτων κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις να το καταργήσουν, ενώ ακόμα και σήμερα απευθύνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ με ανοιχτή επιστολή για κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου, δέκα οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. (PoustiRiot, Athens Pride, Colour Youth, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, Σύνθεση – Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση, Έρευνα για το HIV / AIDS, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Thessaloniki Pride, Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – «Πλειάδες», Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι).