15 Δεκ 2015

Πετροβόλησαν όχημα του ΠΝ που τους πήγαινε φαγητό παράνομοι μετανάστες! Χάος και στο Ελληνικό

Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση του μεγάλου θέματος των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών είναι μεγάλη.  
   Η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα αυτής της παρέμβασης αδιαμφισβήτη. Κι όπως προκύπτει από τα γεγονότα η εμπλοκή αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη. 
       Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr την περασμένη Παρασκευή όχημα του ΠΝ που μετέφερε φαγητό για όσους φιλοξενούνται στο Φλοίσβο και στο Ταεκβοντό, δέχτηκε επίθεση με πέτρες από μετανάστες κυρίως Μαροκινούς και Αλγερινούς! Το πετροβόλημα ήταν τόσο έντονο που τέθηκε θέμα για την ασφάλεια του προσωπικού του ΠΝ κι έτσι δόθηκε εντολή για αποχώρηση! Οι μερίδες φαγητού δόθηκαν στην Εκκλησία για διανομή στα συσσίτια που οργανώνει. 
       Το δεύτερο σοβαρό περιστατικό είναι όσα συμβαίνουν στις εγκαταστάσεις της ΠΑ στο Ελληνικό. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί Μαροκινοί, Αφγανοί και Αλγερινοί. Τα όσα συμβαίνουν εκεί είναι ασύλληπτα όπως λένε οι πληροφορίες που όμως κανείς δεν επιβεβαιώνει επισήμως. Ένα περιπολικό όλο κι όλο έχει αναλάβει την επιτήρηση των εξαγριωμένων παράνομων μεταναστών οι οποίοι έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές,τις οποίες συνεργεία της ΠΑ προσπαθούν να αποκαταστήσουν. Φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για δύο νεκρούς, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για περιπτώσεις τεσσάρων βιασμών! Κατάσταση εκτός ελέγχου δηλαδή.