19 Σεπ 2015

Καμμία βοήθεια στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Οι «συνεταίροι», οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι, μόλις την 14-9-2015, αποφάσισαν να παραμείνουν οι ορδές των παρανόμως εισρεόντων στην Χώρα μας.  
    Βάσει της απόφασης αυτής του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία θα ισχύει για 2 χρόνια, μέχρι την 17-9-2017, όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, ΕΑΝ επιθυμούν, ΕΦΟΣΟΝ το κρίνουν και με τα αυστηρά ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θα ορίζονται από την εθνική νομοθεσία εκάστου, θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ να μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα, συνολικά μόλις 16.000 «παράτυπων μεταναστών», δηλαδή όσοι εισβάλλουν σε 3 ημέρες στην Ελλάδα. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην Χώρα μας. 
       Έτσι αποφάσισαν και … διέταξαν οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι. Στο σημείο αυτό, πρέπει να υπογραμμισθεί ότι την συμφωνία αυτή, μάλιστα, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Δανία, ήτοι, αρνήθηκαν ακόμη και ένα άτομο από τις 16.000 να δεχθούν στην χώρα τους! 
       Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕΕ) 2015/1523 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ της 14ης Σεπτεμβρίου 2015» για τη θέσπιση προσωρινών μέτρων στον τομέα της διεθνούς προστασίας υπέρ της Ιταλίας και της Ελλάδας, η οποία δημοσιεύθηκε την 15-9-2015 στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προβλέπονται επί λέξει τα ακόλουθα («μετεγκατάσταση» σε «κράτος μέλος» = εγκατάσταση ΜΟΝΟΝ εφόσον το άλλο ευρωπαϊκό κράτος το ζητήσει από την Ελλάδα): 
       Αρθρ. 4 περίπτ. β: «16.000 αιτούντες θα μετεγκατασταθούν από την Ελλάδα στο έδαφος των άλλων κρατών-μελών.». (Σημ.: μέσα σε 2 χρόνια). 
       Αρθρ. 5 παρ. 7: «Τα κράτη-μέλη διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την μετεγκατάσταση του αιτούντος μόνον εφόσον συντρέχουν ικανοί λόγοι να θεωρηθεί κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, ή εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για την εφαρμογή των διατάξεων αποκλεισμού, όπως ορίζεται στα άρθρα 12 και 17 της οδηγίας 201/95/ΕΕ.». 
      Αρθρ. 6 παρ. 5: «Ο αιτών ή ο δικαιούχος διεθνούς προστασίας που εισέρχεται στο έδαφος άλλου κράτους-μέλους διαφορετικού από το κράτος-μέλος, υποχρεούται να επιστρέψει αμέσως. Το κράτος-μέλος θα δεχθεί και πάλι το εν λόγω πρόσωπο.». (Σημ.: τόσο σοβαρές προϋποθέσεις θεσπίζουν για τις δικές τους χώρες). 
      Πέραν των ανωτέρω, την ίδια στιγμή, ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, εφαρμόζουν αυστηρή εθνική νομοθεσία, αναστέλλουν την συνθήκη Σένγκεν και γενικώς, προφυλάσσουν με κάθε τρόπο την χώρα τους και τους πολίτες τους, όπως οφείλουν. 
       Αυτά αποφάσισαν οι «ισότιμοι», «δημοκράτες» «φίλοι» και «συνεταίροι» μας για την Πατρίδα μας. Αυτή είναι η Ευρώπη; Μνημόνια και Λαθρομετανάστες για την Ελλάδα;