4 Ιουλ 2015

Κήρυγμα υπέρ του ΟΧΙ στα τζαμιά της Θράκης…

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την περιοχή της Θράκης, καθώς πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε και δημοσίευμα γνωστού για την καλή πληροφόρηση στα θέματα της περιοχής ιστοχώρου, αναφέρουν ότι η Τουρκία εμπλέκεται ενεργά στη διαδικασία του δημοψηφίσματος ρίχνοντας το βάρος της υπέρ του «ΟΧΙ». 
      Στις πληροφορίες των προηγουμένων ημερών, έρχεται να προστεθεί σχετικό δημοσίευμα του ιστοχώρου με εξειδίκευση στα θέματα της περιοχής «http://kostasxan.blogspot.gr/», σύμφωνα με το οποίο, «η “γραμμή” της Άγκυρας σήμερα [σ.σ. χθες] έγινε γνωστή σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, στους οποίους έγινε προτροπή (μέσα στα τζαμιά) να ψηφίσουν “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής…! 
      Ως εκ τούτου, αναμένεται οι μουσουλμάνοι της Θράκης (εκείνοι που επηρεάζονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τους λειτουργούντες μηχανισμούς του) να ψηφίσουν “όχι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής». 
      Επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσουν οι υπεύθυνοι του ιστοχώρου (το δημοσίευμα φέρει την υπογραφή «Μιχαήλ Γεωργίου») το πιθανό νόημα της επιλογής, αναφέρουν τα ακόλουθα: «Είναι άραγε μία στήριξη καλής θέλησης και πίστης της Τουρκίας προς τον Αλέξη Τσίπρα, ή είναι μία νέα συμφωνία με άγνωστη υποθήκη από την πλευρά της συγκυβέρνησης Καμμένου – Τσίπρα;» 
        Εφόσον η Τουρκία δίνει – μέσω του προξενείου προφανώς – «γραμμή» υπέρ του «ΟΧΙ», λογικό συνεπαγόμενο είναι ότι η επικράτησή του εξυπηρετεί τις τουρκικές στοχεύσεις, τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δηλαδή. Το πώς αυτά εμπλέκονται στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, προφανώς δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάπτυξη. 
      Το μόνο βέβαιο είναι, ότι οι εποχές είναι πονηρές, η χώρα μας είναι έτοιμη να «σχολάσει», εάν δεν έχει ήδη και οι απειλές σε πολλαπλά επίπεδα κινδυνεύουμε να λάβουν ανά πάσα στιγμή «σάρκα και οστά», αφού το «πτώμα» μιας χώρας σαν την Ελλάδα, πολλοί θα είχαν κίνητρο να το βεβηλώσουν. 
      http://www.dimokratianews.gr/content/49351/kirygma-yper-toy-ohi-sta-tzamia-tis-thrakis#.VZekSnmToAg.facebook