1 Μαΐ 2015

Σύσκεψη για την εγκληματικότητα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Με προτάσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας προσήλθε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στο προγραμματισμένο ραντεβού του με ανώτατα στελέχη της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 
     Στη συνάντηση εργασίας ο Δήμαρχος Αχαρνών ανέλυσε διεξοδικά στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ Δημήτρη Αναγνωστάκη, καθώς και στους Στρατηγούς κκ Κωτσάκη και Δραγατάκη το πολύ σοβαρό πρόβλημα της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών τονίζοντας ότι η υπομονή των κατοίκων έχει φθάσει στα όριά της και είναι καθολικό το αίτημα για την εξεύρεση άμεσης λύσης. 
     Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός τόνισε την επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ένας κεντρικός σχεδιασμός, υπογραμμίζοντας ότι είναι πλέον καιρός να εκπονηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών. Τέλος ορίστηκε μετά από αίτημα του Δημάρχου ομιλία στον Δήμο Αχαρνών από τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχο κ Σφακιανάκη με θέμα την ασφαλή πλοήγηση των νέων παιδιών στο Διαδίκτυο και πώς θα μάθουν γονείς και παιδιά να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο. 
       Τον Δήμαρχο Αχαρνών συνόδευσε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αστυνομικός κ. Κοσμίδης.