16 Απρ 2015

Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso από το εργαστήριο CERN γρηγορότερα απο το φως 16.000 φορές !!! - γιαυτό ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ !!! (Σ.Σ.είναι άραγε πραγματικότητα;)

Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου… και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά. 
       Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορώτερα από το φως…! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και πάντα έβγαινε οτι τα νετρίνα έτρεχαν γρηγορώτερα από το φως. 
       Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν… 
        Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λίγο παραιτήθηκαν από την δουλειά τους. Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο «βλαβης». Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη…! 
        Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικότητα; 
       Γιατί με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορώτερα από το φως, πάει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείται ο νόμος του Αϊνστάιν… Αυτός ο νόμος του Αινστάιν μας καθήλωνε στο δικό μας πλανητικό σύστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε, να πάμε σε άλλο πλανητικό σύστημα γιατί χρειάζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφθούμε τον πλησιέστερο πλανήτη έξω από τον δικό μας. Τώρα πηγαίνει αυτόματα. Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται…! 
       Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο… 
     Πάνω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορώτερα από το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο) 
      Από τον Παναγιώτη Δαρίβα
      pirforosellin