7 Απρ 2015

Η Βουλγαρία θεωρεί ότι η προστασία της πατρίδας είναι πιο σημαντική από τα "δικαιώματα" των εισβολέων μεταναστών

Χτίζει προστατευτικό φράχτη κατά μήκος των συνόρων της με την Τουρκία, στη Θράκη 
      Ο νέος φράχτης που χτίζει η Βουλγαρία κατά μήκος των βουλγαροτουρκικών συνόρων Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας χτίζει φράχτη κατά μήκος των βουλγαρο-τουρκικών συνόρων, στη Θράκη, για να αποτρέψει την εισβολή λαθρομεταναστών και να προστατέψει τη χώρα από δημογραφική αλλοίωση και διάλυση των δομών του κράτους και της ίδιας της κοινωνίας. 
       Στην Ελλάδα, οι ανθέλληνες και οι εχθροί του ελληνικού έθνους, όχι μόνο δεν επισκευάζουν τον φράχτη που είχε κατασκευαστεί από μια προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά θέλουν να τον ξηλώσουν, ενώ έχουν απελευθερώσει τους κρατούμενους στα κέντρα κράτησης μεταναστών, δίνοντας το μήνυμα ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να βάλει τα "δικαιώματα" των εισβολέων πάνω από το εθνικό συμφέρον! 
      Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Times, τα πρώτα 20 μίλια του φράχτη έχουν ήδη κατασκευαστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του υπόλοιπου κομματιού, μέχρι να "στεγανοποιηθούν" τα χερσαία σύνορα μεταξύ Βουλγαρίας-Τουρκίας. 
       Όπως είναι φυσικό, μετά την ολοκλήρωση του φράχτη, το βάρος στα σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, ιδιαίτερα αν συνεχιστεί η πολιτική "ανοικτών συνόρων" της αρμόδιας υπουργού κ. Χριστοδουλοπούλου, αλλά και πολλών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.