21 Μαρ 2015

Στην τελετή απονομής διπλωμάτων της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στην απονομή των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, στην Αμυγδαλέζα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός. Στην τελετή, την απονομή πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης. 
      Ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Κατσίφας, πραγματοποίησε ομιλία για την τελετή αποφοίτησης και απονομής των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, ενώ χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Νεκτάριο Κιούλο. 
     Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Θαλάσσης, ως εκπρόσωπος της Προέδρου της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο Βουλευτής κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννης Γκιόκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κυριακή Βασιλοπουλου, ως εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Αττικής, η κα Χριστίνα Μελετιέ, ως εκπρόσωπος του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόριος Τσάλτας. 
        Επίσης παρέστησαν, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Γ.Ε.ΕΘ.Α. και των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχηγών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος. 
     Κατά την διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος Αχαρνών συνομίλησε για αρκετή ώρα τόσο με τον Υπουργό Γιάννη Πανούση, όσο και με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσακνάκη για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών αλλά και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εφαρμογή του Συμφώνου Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ.