5 Ιαν 2015

Στην Κύπρο ενωμένος ο πολιτικός κόσμος, βγάζει τη χώρα από το μνημόνιο. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί αυτοχειριαζόμενοι τη χώνουν πιο βαθιά!!!

Λευκωσία: Στόχος της κυπριακής κυβέρνησης είναι να βγει στις διεθνείς αγορές δύο φορές μέσα στο 2015, στο πλαίσιο της επιδίωξης για οριστική και βιώσιμη αποκατάσταση της πιστοληπτικής ικανότητας του κράτους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης. 
     Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ενόψει της σημερινής κρίσιμης σύσκεψης του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς για θέματα οικονομίας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι επιδίωξη είναι, η οικονομία να σταθεί στα πόδια της και ελεύθερα η Κύπρος να μπορεί ως κράτος να χρηματοδοτεί τις ανάγκες της στις αγορές, χωρίς την εξάρτηση από την τρόικα. 
      Επίσης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι το υπουργείο Οικονομικών καταβάλλει προσπάθεια για θετικό, έστω και οριακό, ρυθμό ανάπτυξης κατά το τρέχον έτος. 
     Ο Κύπριος υπουργός τόνισε ότι στόχος της κυπριακής κυβέρνησης είναι να βγει στις διεθνείς αγορές δύο φορές μέσα στο 2015, στο πλαίσιο της επιδίωξης για οριστική και βιώσιμη αποκατάσταση της πιστοληπτικής ικανότητας του κράτους.