27 Οκτ 2014

Αυτό είναι το «μυστικό όπλο» του ISIS…

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το μυστικό και τρομερό όπλο των τζιχαντιστών, το οποίο τους κάνει άκρως επικίνδυνους και μαχητικούς σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Η είδηση προέρχεται από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, μέσω σχετικών πληροφοριών. 
       Σύμφωνα με έναν Κούρδο μαχητή ονόματι Ikram Ahme, ο οποίος διέφυγε με την οικογένειά του από το Kobani, οι τζιχαντιστές δεν προσομοιάζουν καθόλου στην ανθρώπινη φυλή. Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε από την εμπειρία του μαζί τους ότι, «είναι εντελώς βρώμικοι και άπλυτοι, με μεγάλα βρώμικα γένια και μακριά μαύρα νύχια. Παίρνουν πολλά χάπια, που τα καταπίνουν καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Συμπεριφέρονται σαν άγρια ζώα με φωνές και χειρονομίες. Ρίχνουν με τα όπλα σε ότι κινείται, ακόμη και σε μικρά παιδιά». 
     Αυτά μέσες άκρες ήταν γνωστά μέχρι τώρα, από την συμπεριφορά των τζιχαντιστών μέσω μαρτυριών από ιρακινούς και Σύρους που τους έζησαν από κοντά. 
       Η ουσία βρίσκεσαι παρακάτω. Σύμφωνα με Κούρδους γιατρούς αλλά και Σύρους, οι τζιχαντιστές παίρνουν αμφεταμίνες σε μεγάλη ποσότητα. Αυτό εξηγεί τα πρότυπα συμπεριφοράς του ISIS, όπως την απίστευτη μανία την μεγάλη επιμονή τους και την φρενήρη παρορμητικότητα τους έναντι οποιαδήποτε αντιπάλου. 
       Σύμφωνα με την ανάλυση εικόνων του αποκεφαλισμού δυτικών ομήρων από τον δυτικό τζιχαντιστή « Joe» που έχει αποκαλεστεί ο δήμιος των δυτικών ομήρων του ISIS, φαίνεται σε πρώτο πλάνο, κουτί με αμφεταμίνες πριν αποκεφαλίσει τον δύστυχο όμηρο Ντέιβιντ Χέινς. 
       Μιλάμε , για αμφεταμίνες, γνωστές με την εμπορική ονομασία Captagon. Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες της συριακής υπηρεσίας πληροφοριών , η Συρία αποτελεί το κύριο καταναλωτή και εξαγωγέα αμφεταμινών Captagon. 
        Το 2013, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, στο Λίβανο από τα σύνορα της Συρίας κατασχέθηκαν 12,3 εκατ. δισκία Captagon , ενώ στην Τουρκία 7 εκατομμύρια δισκία στο δρόμο προς την Σαουδική Αραβία. 
        Η αμφεταμίνες με την ονομασία Captagon, εμπορική ονομασία φενιτίλη «fenetilin» εφευρέθηκαν το 1961 και χρησιμοποιούνται για την θεραπεία των παιδιών με το σύνδρομο υπερκινητικότητας και ελλειμματικής προσοχής. 
         Στην περίπτωση της Συρίας, όμως και πιθανότατα και του Ιράκ, αναφερόμαστε ψευδώς σε αμφεταμίνες τύπου Captagon. Σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου αναλύθηκε το περιεχόμενο 124 παρτίδων πλαστών Captagon, αυτές δεν περιείχαν φενιτίλη. Αλλά αντ’αυτού, αποτελούνταν από κοκτέιλ αμφεταμινών metaamfetamina, εφεδρίνης, metranidazol, καφεΐνης, teofelina, pokaina, τριμεθοπρίμη, χλωροκίνη και κινίνη. Με λίγα λόγια, είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ φαρμάκων. 
     Με τέτοια λοιπόν ισχυρά «ναρκωτικά» οι τζιχαντιστές δεν συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι, αλλά τουλάχιστον σαν άγρια ζώα. 
     Τα ναρκωτικά αυτού του τύπου σύμφωνα με τον Frank Lamb που γράφει στην αμερικανική ιστοσελίδα ww.counterpunch.org είναι άκρως επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. «Ο συνδυασμός Τζιχάντ, ναρκωτικών και θρησκευτικού μίσους, δημιουργούν την αίσθηση στον ισλαμιστή μαχητή, ότι είναι ατρόμητος και ανίκητος. Πολλοί από αυτούς δεν νιώθουν έτσι , και φοβούνται πάρα πολύ , όπως επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές. Το κοκτέιλ αυτό ειδικά την νύκτα, έχει μεγάλη επίδραση, στα άτομα που είναι εξαντλημένα, και ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες οι μαχητές έπρεπε να κοιμηθούν, αυτοί είναι ξύπνιοι και έτοιμοι με όλες τις αισθήσεις τους να πολεμήσουν. 
       Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλιότερη έρευνα, οι γερμανοί στρατιώτες ειδικά των SS , αλλά και οι υπόλοιποι του τακτικού στρατού της Βέρμαχτ, έπαιρναν χάπια «Pervitin». 
    Τα χάπια «Pervitin» την εποχή του 1940 ήταν η σημερινή κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Το ναρκωτικό αυτό δημιουργεί μια ψεύτικη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας, ένα ισχυρό συναίσθημα αυτοπεποίθησης, υπερκινητικότητας και ενέργειας. Επίσης, μειώνει την όρεξη και τον ύπνο. Ήταν το τελευταίο χαρτί του Χίτλερ, στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η επήρεια αυτών των ναρκωτικών, γενικά, διαρκεί από 6 έως 8 ώρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες. Τα μάτια μας δεκατέσσερα εδώ στην πατρίδα μας από τέτοιες περιπτώσεις εισαγωγής αυτού του τύπου ναρκωτικών. pentapostagma.gr