31 Οκτ 2014

Βρετανία: Υποβαθμίστηκε χριστιανικό σχολείο γιατί δεν κάλεσε ιμάμη να οδηγήσει την προσευχή των μαθητών!

Ένα επιτυχημένο χριστιανικό σχολείο έχει ενημερωθεί από τους επιθεωρητές ότι θα υποβαθμιστεί, γιατί δεν κάλεσε εκπρόσωπο από άλλη θρησκεία, όπως π.χ. ένα ιμάμη, να οδηγήσει την προσευχή στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρει η Telegraph. 
        Το ανεξάρτητο σχολείο στο Home Counties ενημερώθηκε ότι παραβίασε τους νέους κανόνες που απαιτούν την προώθηση των «βρετανικών αξιών». Η πολιτική εισήχθη στον απόηχο του σκανδάλου "Δούρειος Ίππος" στα σχολεία του Μπέρμιγχαμ. 
      Είναι κατανοητό ότι οι επιθεωρητές του Ofsted ενημέρωσαν την διεύθυνση του μικρού χριστιανικού σχολείου ότι θα υποβαθμιστεί από «καλό» στο «επαρκές», εξαιτίας της αποτυχίας του να "προωθήσει ενεργά" την αρμονία μεταξύ των διαφόρων ομάδων. Αυτό συμβαίνει επειδή το σχολείο δεν προσκάλεσε εκπροσώπους άλλων θρησκειών να οδηγήσουν την κοινή λατρεία. 
      Το προειδοποίησαν επίσης, ότι εάν το σχολείο μέχρι να μπορέσει να αποδείξει ότι ικανοποιεί τις νέες απαιτήσεις, θα υπάρχει περαιτέρω έλεγχος που θα μπορούσε να οδηγήσει το σχολείο σε κλείσιμο. 
      [Νωρίτερα αυτό το έτος, αποκαλύφθηκε από τις βρετανικές αρχές ασφαλείας, σχέδιο ισλαμιστών με τον κωδικό όνομα “Δούρειος Ίππος”, με το οποίο με σκοπό να αλώσουν σχολεία στο Μπέρμιγχαμ και αλλού, συκοφαντούσαν εκπαιδευτικούς για «ρατσισμό», ώστε να βάλουν στη θέση τους ισλαμιστές που θα επέβαλλαν την ισλαμική προπαγάνδα! 
      «Έχουμε υποχρέωση να εκπληρώσουμε τον ρόλο μας απέναντι στην προετοιμασία των παιδιών μας για να γίνουν στρατιώτες του Αλλάχ», αποκαλύπτουν έγγραφα, ενώ τα σχολεία στόχοι ήταν αυτά με τον μεγαλύτερο αριθμό μουσουλμάνων μαθητών]. 
      redskywarning