26 Ιαν 2014

Τις αρρωστημένες ορέξεις του Καντάφι αποκαλύπτει ντοκιμαντέρ

Ο λίβυος στρατηγός Μουαμάρ Καντάφι απήγαγε δεκάδες κορίτσια –ενίοτε και αγόρια- για να γίνουν σεξουαλικοί σκλάβοι του. Τα περισσότερα ανήλικα ήταν ηλικίας 14 ετών και τα έκρυβε σε ειδικά δωμάτια στα παλάτια του. Γεμάτος κοκαΐνη, αλκοόλ και συχνά βιάγκρα, ξεσπούσε πάνω τους τις αρρωστημένες του ορέξεις. Μάλιστα, έβαζε τα κορίτσια που κρατούσε για χρόνια φυλακισμένα να παρακολουθούν ταινίες πορνό για να «εκπαιδεύονται». Από την πλευρά του, ο Καντάφι δεν θεωρούσε ότι βίαζε τα παιδιά. Αντίθετα, υποστήριζε πως ήταν τιμή των θυμάτων να «κοιμηθούν» με τον ηγέτη. Τις εικόνες που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη φέρνει στο φως της δημοσιότητας ντοκιμαντέρ του BBC4. 
      Σε ένα παλάτι του υπήρχε ένα δωμάτιο με εξοπλισμό από εκείνους που υπάρχουν στα ιατρεία των γυναικολόγων, όπου τα νεαρά κορίτσια εξετάζονταν για το ενδεχόμενο να έχουν κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Στο ίδιο δωμάτιο ανάγκαζε τα μικρά κορίτσια να κάνουν εκτρώσεις. 
     Κάποια δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους από την άγρια κακοποίηση. Λίγο πριν πεθάνουν οι άνθρωποι του Καντάφι τις παρατούσαν σε πάρκινγκ ή χωματερές και τις άφηναν να πεθάνουν. Τα θύματά του, τα διάλεγε ο ίδιος. Επισκεπτόταν σχολεία και κάθε παιδί που επέλεγε, το ακουμπούσε στο κεφάλι. Τότε οι άνθρωποί του έπαιρναν το παιδί που είχε διαλέξει για να βιάσει. Αν οι γονείς προσπαθούσαν να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα χέρια του, απλά εκτελούνταν. 
      Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο Καντάφι είχε και μια ειδική ομάδα εξόντωσης που τον απάλλασσε από τους εχθρούς του ανά τον κόσμο. Μάλιστα, πολλές φορές κρατούσε τα σώματα των αντιφρονούντων σε ψυγεία και συχνά πήγαινε να τα βλέπει για να του θυμίζουν ποιος έχει το πάνω χέρι. Ως γνωστόν, ο Καντάφι είχε και έναν γυναικείο στρατό, πιστό στις διαταγές του. 
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2545819/Uncovered-The-macabre-sex-chamber-Libyas-Colonel-Gaddafi-raped-girls-boys-young-14.html