31 Ιαν 2014

Ημερίδα με θέμα Νοσοκομειακή Κοινωνική Εργασία σε καιρό οικονομικής κρίσης, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014.

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο» διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Νοσοκομειακή Κοινωνική Εργασία σε καιρό οικονομικής κρίσης». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, στο αμφιθέατρο του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων του Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο». 
      Η Ημερίδα επικεντρώνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Νοσοκομειακή Κοινωνική Εργασία στην Ελλάδα, στις στρατηγικές που αναπτύσσει στο πλαίσιο της εξελισσόμενης κοινωνικοοικονομικής κρίσης καθώς και στις επιπτώσεις της κρίσης στους κοινωνικά ευάλωτους ασθενείς. 
      Ενδιαφέροντες προβληματισμοί και προτάσεις αναμένεται να παρουσιαστούν από διακεκριμένους επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων: Κοινωνικούς Λειτουργούς, Πολιτικούς Επιστήμονες, Ιατρούς, Νοσηλευτές κ.α.. Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικούς επιστήμονες, καθώς και σε στελέχη διοίκησης υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. 
       Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημερίδας και τη διαδικασία εγγραφής στο http://meeting.kooloo.gr ή στο 2132028857-8.