1 Οκτ 2013

Μακελειό στο Ναϊρόμπι: Σφαγμένα και τεμαχισμένα νήπια μέσα σε ψυγεία ...

Η πλέον αποτρόπαιη οργανωμένη σφαγή των τελευταίων δεκαετιών καταγράφεται στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι της Κένυα, το "The Westgate Mall" που για περίπου 72 ώρεςείχε μέσα στα χέρια των ισλαμιστών τρομοκρατών της αλ Σαμπάμπ, του σομαλικού σκέλους της αλ Κάϊντα. 
      Δεν είναι τόσο οι 67 Χριστιανοί που θανατώθηκαν εν ψυχρώ από τα ανθρωπόμορφα ισλαμιστικά τέρατα (όχι ότι δεν μετράει ο αριθμός και πάνω απ'ολα οι ψυχές των αθώων) είναι ο τρόπος που τους δολοφόνησαν: 
     Όλα τα πτώματα ήταν ακρωτηριασμένα με διάφορα μέρη του σώματός τους να λείπουν, αλλά αυτό που τραγικά ξεχωρίζει είναι η σφαγή τουλάχιστον 30 παιδιών ηλικίας 2-8 ετών (γινόταν παιδικό πάρτι στον πρώτο όροφο του mall όταν εισέβαλαν οι φονιάδες) μέσα σε ψυγεία. Οι ισλαμιστές τα έριχαν μέσα και μετά τα τεμάχιζαν με μεγάλα μαχαίρια. 
      Από όλα τα πτώματα είχαν κοπεί και είχαν πεταχτεί χέρια, πόδια, γεννητικά όργανα, μάτια, αυτιά, κλπ 
     Πολλές γυναίκες είχαν τεμαχιστεί κάθετα με τις μεγάλες σπάθες που είχαν οι Σομαλοί να τις κόβουν από την περιοχή των γεννητικών οργάνων μέχρι τον λαομό τους! 
    Εν συνεχεία τους έκοβαν το κεφάλι και το πετούσαν στα σκουπίδια. 
     Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μην φτάσει αυτή η φρίκη και στην περιοχή μας και ειδικότερα στην χώρα μας; Πόσοι ισλαμιστικοί πυρήνες υπάρχουν εν υπνώσει στην Ελλάδα;