9 Αυγ 2013

Η Ελλάδα βιλαέτι της Τουρκίας; Ομάδα της ΜΙΤ και της Αντιτρομοκρατικής θα έλθει για να εποπτεύει τις έρευνες για την τρομοκρατία στην Ελλάδα!!!

     Ο συνομιλητής του κ. Δένδια, Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας κ. Γκιουλέρ, είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αρμένιου Δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ και βασικός συντονιστής της επιχείρησης ισλαμοποίησης της Ελλάδας μέσω διοχέτευσης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα μας. 
     Του Σάββα Καλεντερίδη 
       Την Τρίτη, 30 Ιουλίου, ένα φουσκωτό που ήταν εν πλω από τη Μυτιλήνη προς άγνωστη ακτή της Τουρκίας, μετά από σχετική καταγγελία-παρέμβαση των υπηρεσιών πληροφοριών της Τουρκίας και τον ΗΠΑ, ελέγχθηκε από σκάφος του ελληνικού Λιμενικού Σώματος κοντά στις Οινούσες. Στο φουσκωτό, που επέβαιναν δυο Έλληνες και δυο Τούρκοι, βρέθηκαν 2 αντιαρματικοί σωλήνες τύπου λόου, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 195 σφαίρες, καθώς και 2 εκρηκτικοί μηχανισμοί. 
    Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές όταν το φουσκωτό ήταν εν πλω, με αποτέλεσμα να δοθεί η εντύπωση ότι οι τουρκικές αρχές ήταν αυτές που απέτρεψαν την εισαγωγή όπλων από την Ελλάδα στην Τουρκία, από μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (DHKP-C), που κατά κάποιο τρόπο αποτελεί συνέχεια της οργάνωσης Επαναστατική Αριστερά (DEV SOL), η οποία σταμάτησε τη δράση της το 1994. 
       Δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, όμως είναι προφανές ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διεισδύσει στην ομάδα της συγκεκριμένης οργάνωσης που ενδεχομένως δρα στη χώρα μας, η οποία θεωρείται από τις πολύ πειθαρχημένες και «σφιχτές» οργανώσεις, με αποτέλεσμα να έχουν ανά πάσα στιγμή κρίσιμες πληροφορίες, αν όχι να υποβάλουν οι ίδιες τα σχέδια δράσης, τα οποία στη συνέχεια καταγγέλλουν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται «σχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον Τούρκων πολιτικών από ομάδες τρομοκρατών που εδρεύουν στην Ελλάδα», για να διασύρεται η χώρα μας διεθνώς και μάλιστα εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. 
       Εκτός, όμως, της έκθεσης της χώρας μας διεθνώς, υπάρχουν και άλλα δυσάρεστα επακόλουθα, όπως για παράδειγμα η απόφαση που φέρονται να έλαβαν οι αρμόδιοι υπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας κ.κ. Δένδιας και Γκιουλέρ, «για αποστολή στην Ελλάδα εξειδικευμένου προσωπικού από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Τουρκίας, με σκοπό την λεπτομερή εξέταση των επιχειρήσεων που θα διεξαχθούν εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης», όπως αναφέρει επί λέξει σχετικό δημοσίευμα του Πρακτορείου Ανατολή.   
       Δηλαδή, για να το κάνουμε πιο «λιανά», θα έλθουν Τούρκοι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και της ΜΙΤ στην Ελλάδα, για να ασκήσουν εποπτικό έλεγχο στις αντίστοιχες ελληνικές υπηρεσίες, όταν αυτές θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν επιχειρήσεις εναντίον των μελών του Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου (DHKP-C) που ενδεχομένως δρουν στη χώρα μας. 
      Εμείς θα αφήσουμε τους αναγνώστες μας να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους για την υπόθεση αυτή, που αφέθηκε από τους αρμοδίους να πάρει μια τέτοια εξέλιξη με αποτέλεσμα αφ’ ενός μεν να εκθέτει πολιτικά την Ελλάδα, αφ’ ετέρου δε δίνει το «δικαίωμα» στην Τουρκία, που είναι γνωστό παγκοσμίως ότι οργανώνει τη λαθρομετανάστευση εναντίον της Ελλάδος και υποστηρίζει με χέρια και πόδια την ισλαμική τρομοκρατία και συγκεκριμένα την Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, να γίνει τιμητής και να πετυχαίνει συμφωνίες αποικιοκρατικού τύπου, όπως η προαναφερθείσα Δένδια-Γκιουλέρ.  
         Για να μην το ξεχάσουμε, να υπενθυμίσουμε ότι ο ερίτιμος κ. Γκιουλέρ, είναι ο εκ των ηθικών αυτουργών της άγριας δολοφονίας του Αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ, στην Κωνσταντινούπολη, στις 19 Ιανουαρίου του 2007, από παρακρατικό νεολαίο του τουρκικού κράτους. Της δολοφονίας προηγήθηκε πρόσκληση του Ντινκ στην Νομαρχία Κωνσταντινούπολης, όπου ο Αντινομάρχης και δυο υπάλληλοι της ΜΙΤ τον νουθέτησαν και τον προειδοποίησαν να σταματήσει τα ενοχλητικά άρθρα, γιατί μπορεί να βρεθεί κάποιος νέος, τους οποίους δεν μπορεί να …ελέγξει το κράτος! Όπως και εκ θαύματος έγινε. 
        Ποιος ήταν Νομάρχης Κωνσταντινούπολης; 
        Μα ο ερίτιμος κ. Γκιουλέρ, ο συνομιλητής του κ. Δένδια, με τον οποίο συμφώνησε να καταστήσει την Ελλάδα βιλαέτι της Τουρκίας, για τον έλεγχο της τρομοκρατίας, τη στιγμή που, όπως γνωρίζουν ακόμα και οι …πέτρες, ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα εποπτεύει τη ροή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και επιβλέπει τις εισόδους και εξόδους εκατοντάδων τρομοκρατών της Αλ Κάιντα από Λιβύη, Τυνησία, Τσετσενία και άλλες ισλαμικές χώρες στην Τουρκία, οι οποίοι στη συνέχεια, και πάλι υπό την εποπτεία του, εξοπλίζονται και στέλνονται στη Συρία, για να πολεμούν για τα συμφέροντα της ισλαμικής Τουρκίας και του Παγκόσμιου Ισλαμικού Χαλιφάτου, που θέλει να εγκαθιδρύσει ο Ερντογάν, ο Μόρσι και οι συν αυτοίς!   
      Να υπογραμμίσουμε ότι και η διοχέτευση εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από την Τουρκία και από τον κ. Γκιουλέρ, είναι μέρος του σχεδίου εγκαθίδρυσης του Παγκόσμιου Ισλαμικού Χαλιφάτου, με την Ελλάδα ανάμεσα στις υποψήφιες προς ισλαμοποίηση χώρες! Αναρωτιέται, δε κανείς, ότι αφού ειδικά ο κ. Δένδιας είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την εμπλοκή της Τουρκίας και του Γκιουλέρ στο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας, γιατί δεν είπε το εξής απλό: 
    "Ναι δέχομαι να έλθει η ομάδα της ΜΙΤ και της Αντιτρομοκρατικής στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση η τουρκική κυβέρνηση θα δεχτεί ομάδα Ελλήνων αξιωματικών στην Τουρκία, για να ελέγχει τη δράση των κυκλωμάτων που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, καθώς και την εφαρμογή της συμφωνίας επαναπροώθησης όλων των λαθρομεταναστών, που μας στέλνει ο κ. Γκιουλέρ, μια συμφωνία που έχει υπογράψει η Τουρκία και αρνείται να την εφαρμόσει!" 
      Γνωρίζουμε ότι είναι σχεδόν αφελές να περιμένουμε απάντηση, όμως τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η ιλαροτραγωδία, η ελληνική κοινή γνώμη, που «αποκοιμήθηκε» από τις διαβεβαιώσεις ότι ο Τούρκος έχει αλλάξει και ότι τα κοινά υπουργικά συμβούλια ανοίγουν νέους δρόμους για την συνεργασία και την …ειρήνη, παρακολουθεί με εύλογη απορία την υπόθεση του Γερμανού που ασκούσε επιθετικού χαρακτήρα κατασκοπεία στη μαρτυρική Χίο.