30 Ιουλ 2013

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ για την εκμίσθωση του κυλικείου του 6ου ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ

     Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 6ου ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΏΝ.  
     Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 30/08/2013, ημέρα Παρασκευή , και ώρα 12:00 μ.μ. 
    Όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά ενδιαφέροντος για το σχολικό κυλικείο στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, στο κτήριο των δημοτικών υπηρεσιών, 2ος όροφ., έως την 29/08/2013, ημέρα Πέμπτη. 
      Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τηλ 213 2072 509, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00 – 15:00).    
   Αντίγραφο της παρούσας διακήρυξης να δημοσιευθεί 30 τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού στην εξώθυρα του Δημοτικού Καταστήματος, στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, καθώς και σε τοπικές εφημερίδες. 
     Ο Πρόεδρος 
 Κατσανδρής Ιωάννης