27 Απρ 2013

"Όταν οι τσετσένοι τρομοκράτες έσφαζαν στην Ρωσία, οι ΗΠΑ τους αποκαλούσαν "αγωνιστές" και μάλιστα κάποιοι τους βοηθούσαν με όλους τους τρόπους!"

Πληρώσαμε βαρύ φόρο αίματος στην Γερμανική εισβολή. Τα μνημεία των πεσόντων πολεμιστών της Ρωσίας πρέπει να γίνονται σεβαστά από όλους, ειδικά τους νέους.  
      -Όταν οι τσετσένοι τρομοκράτες έσφαζαν στην Ρωσία, οι ΗΠΑ τους αποκαλούσαν “αγωνιστές” και μάλιστα κάποιοι τους βοηθούσαν με όλους τους τρόπους! 
      -”Κάποιοι από τους συνεργάτες του Τσουμπάις ήταν μέλη της CIA”! Συμμετείχαν στις ιδιωτικοποιήσεις Τσουμπάις – Γιέλτσιν! ¨Ηταν απατεώνες και τους έκλεισαν φυλακή οι ίδιοι οι Αμερικάνοι. Ο Τσουμπάις θα μπει φυλακη όταν τελειώσουν οι έρευνες που τον αφορούν και κριθεί ένοχος. (Τι έχει να πει ο Παπανδρέου επί τούτου;)     
      -Θα χτυπήσουμε την υπογγενητικότητα στην Ρωσία με συγκεκριμένα μέτρα! Σε περίπτωση δεύτερου ή τρίτου παιδιού, οι γονείς να γνωρίζουν ότι θα λαμβάνουν συγκεκριμένο βοήθημα από το κράτος και άλλες παροχές! 
      -Είναι φανερό ότι τα γεγονότα στην Βοστώνη πρέπει να φέρουν πιο κοντά ΗΠΑ – Ρωσία στην αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας -Κάποιοι στις ΗΠΑ ήθελαν να χαρακτηρίσουν “αιχμάλωτο πολέμου” τον Τσαρνάεφ. Βρίσκονται σε “πόλεμο”; Ποιός ακριβώς είναι ο εχθρός; 
      -3,500 χιλιάδες τηλέφωνα το λεπτό δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο, ενώ έχουν παραλειφθεί εκατοντάδς χιλιάδες e-mails την τελευταία ώρα. 
 olympia