21 Απρ 2013

Αυτή είναι η «μάχη» των Η.Π.Α κατά της τρομοκρατίας... 130 εκατομμύρια δολάρια προς τους τρομοκράτες της Συρίας

Η υποκρισία των Η.Π.Α δεν έχει τελειωμό... Έπειτα από τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, όπου η τρομοκρατία κατά των Η.Π.Ακαταδικάστηκε από σύσσωμη τη διεθνή κοινότητα, οι Αμερικανοί ενισχύουν τους ισλαμιστές σφαγείς στη Συρία με 130 εκατομμύρια δολάρια!! 
      Σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων, οι Η.Π.Α αναμένεται να ενισχύσουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες με 130 εκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές προμήθειες. 
      Ανώτατος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α, κάνοντας δηλώσεις υπό την προϋπόθεση τήρησης της ανωνυμίας του, ανέφερε χθές ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών John Kerry αναμένεται να περιγράψει λεπτομερώς τις συνθήκες υπό τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η ενίσχυση προς τους τρομοκράτες της Συρίας. 
      Οι λεπτομέρειες της ενίσχυσης των τρομοκρατών θα ξεκαθαριστούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης της επονομαζόμενης ομάδας των Φίλων της Συρίας στην Κωνσταντινούπολη. Τα ηγετικά μέλη της ομάδας των Φίλων της Συρίας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, είναι εκπρόσωποι των Η.Π.Α, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Οι εκπρόσωποι των χωρών θα παραστούν στην συνάντηση της Κωνσταντινούπολης. 
       Ο αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α πρόσθεσε ότι οι στρατιωτικές προμήθειες θα περιλαμβάνουν αλεξίσφαιρα, τεθωρακισμένα οχήματα, γυαλιά νυχτερινής όρασης καθώς και εξελιγμένο εξοπλισμό επικοινωνιών. 
      O Kerry δήλωσε την Πέμπτη ότι οι Η.Π.Α θα συνεχίσουν να ενισχύουν τους τρομοκράτες που επιχειρούν να ανατρέψουν τη Συριακή κυβέρνηση προσθέτοντας ότι η χώρα συνεργάζεται στενά με την Συριακή «αντίσταση»...