15 Μαρ 2013

Το «Εθνικό Μέτωπο» για την εκμάθηση της αλβανικής γλώσσας στα Χανιά

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η δουλικότητα και η υποταγή σε αυτόν τον τόπο.Ο Δήμος Χανίων την ώρα που η ελληνική εθνική συνείδηση πλήττεται ανεπανόρθωτα και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου διώκεται με κάθε μέσο, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων στην Αλβανική γλώσσα για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που έτυχε να γεννηθούν εδώ. 
      Πέρα από την γλώσσα, θα διδάσκεται και η ιστορία τους από αλβανούς καθηγητές. Η ασυδοσία και η ανοησία σε αυτόν τον τόπο δεν έχει τέλος. Κανείς δεν υπολογίζει πλέον τους γηγενείς κατοίκους αυτού του τόπου οι οποίοι χρησιμοποιούνται πλέον μόνον για να ψηφίζουν, τους ακροβολισμένους από το σύστημα διεθνιστές. 
     Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αναμένει τις αντιδράσεις συλλόγων γονέων της περιοχής που θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντισταθούν σε αυτή την αναίμακτη εισβολή στην παιδεία. 
      Η γνώση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας είναι θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την παρουσία τους εδώ. Κάθε άλλη προσέγγιση είναι τουλάχιστον ύποπτη. 
     Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει έλεγχο των μεταναστευτικών πληθυσμών. Ποιοι, πόσοι, πότε και που, έτσι μόνον μπορούμε να συζητούμε αν θέλουμε να αποφύγουμε νέες τεράστιες εμπλοκές, καταλήγει η ανακοίνωση. 
 Aftonomi.gr