6 Μαρ 2013

Aποποινικοποίησαν την καλλιέργεια χασίς!

Βολές κατά ριπάς για την αποινικοποίηση της καλλιέργειας χασίς εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, καθώς ανακάλυψε μέσα στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών να περνάει η συγκεκριμένη διάταξη, παρόντως μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού και εμπνευστή της, Γιώργος Παπανδρέου. 
      Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, να σημειώσει μεταξύ άλλων ότι «στο άρθρο 29 διαπιστώνει κανείς ότι η Βουλή αποποινικοποιεί την καλλιέργεια χασίς». 
      «Το αντιλήφθηκα αυτό» συνέχισε, «όταν είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε για γλάστρες στα σπίτια και τότε κατάλαβα και έψαξα το νομοσχέδιο. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που ήρθε να χειροκροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι ημών, που τότε υποστηρίζαμε ότι αυτό θα οδηγήσει στο θάνατο πολλά παιδιά». 
     Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο κ. Μάκης Βορίδης, λέγοντας πως «το άρθρο 29 ουσιαστικά επαναλαμβάνει προ-υφιστάμενες διατάξεις. Τι καινούργιο φέρνει;» με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να ανταπαντήσει: «Χαίρομαι που είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπανδρέου, ο τότε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ».