29 Ιαν 2013

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Βούλτεψη στη Βουλή!

Άναψαν τα αίματα για τα καλά και απειλήθηκε ακόμη και… ξυλοδαρμός της νεόκοπης βουλευτού του Πάνου Καμμένου, της κ. Ραχήλ Μακρή. 
     Η τελευταία, με ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και έχει χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα και μπορεί να λέει ότι θέλει, προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη. 
     Ο μπάρμπα Γιάννης Βούλτεψης ήταν από τους πατριάρχες της δημοσιογραφίας κι ένας από εκείνους που αποκάλυψαν το παρασκήνιο γύρω από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη. 
     Το επεισόδιο έγινε όταν ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν έδινε το λόγο στον Τ. Κουίκ και… πετάχτηκε η κ. Μακρή εν είδει συνηγόρου. 
 Ακολούθησε τότε ο εξής διάλογος: 
 Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;» 
 Ραχήλ Μακρή: «Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ.» 
 Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι. Εσύ που μεγάλωσες;» 
 Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;» 
 Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;» 
 Ραχήλ Μακρή: «Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν.» 
 Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο» 
     Άμεση ήταν η αντίδραση από τη ΔΗΜ.ΑΡ με τους Ασημίνα Ξηροτύρη και Δ. Αναγνωστάκη να λένε εν χορώ στην Μακρή «ντροπή σου! Ο Βούλτεψης ήταν Αριστερός ενώ εσύ είσαι χούντα”. 
    Την ίδια στιγμή, μέσα σε πανδαιμόνιο βουλευτές της Ν.Δ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Π. Καμένου θα πρέπει να επέμβει ψυχίατρος, ενώ, ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας είναι και το γεγονός ότι η Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο τη Βουλής. 
    Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι κάποιοι βουλευτές κινήθηκαν εναντίον της κ. Μακρή και την κυνηγούσαν στους διαδρόμους της Βουλής. Παρεμβαίνοντας πυροσβεστικά, ο Τέρενς Κουΐκ τηλεφώνησε στην Βούλτεψη, ζητώντας της συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμένου, χωρίς να διστάσει να χαρακτηρίσει ιεροσυλία όσα ακούστηκαν στην Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη.    
       Κάποιος πρέπει να μαζέψει τους θρασύτατους βουλευτές σαν την κ. Μακρή που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν.
 antinews