23 Δεκ 2012

Εισβολή τσιγγάνων σε αστυνομικό τμήμα - Τραυματισμοί

Ένας 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένους τσιγγάνους μέσα στο… αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και όλο του το σώμα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας! Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποσιωπήθηκε από την Αστυνομία! 
      Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Best που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα messinea.gr, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Πιλαλίστρας και δυο κάτοικοι διαπληκτίστηκαν με έναν 17χρονο τσιγγάνο και κατέληξαν στο τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν. Στη συνέχεια, απέσυραν και οι δυο πλευρές τις μηνύσεις για να εκτονωθεί η κατάσταση. 
       Όμως, ξαφνικά, μια ομάδα τσιγγάνων που έφτασαν με αγροτικά φορτηγάκια έκαναν… έφοδο στο τμήμα και επιτέθηκαν στον 47χρονο κάτοικο τον οποίο ξυλοκόπησαν ομαδικά, αφήνοντάς τον με χαμένες τις αισθήσεις του! Αμέσως μετά, μπήκαν πάλι στα οχήματά τους και έφυγαν χωρίς να γίνει ούτε καν μια προσαγωγή. Το περιστατικό φέρονται να κατήγγειλαν πολίτες που είδαν τη σκηνή.