19 Νοε 2012

Πρόσληψη νέων

                           ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 
   Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» δημιουργήθηκε το 1995 από ποντιακά σωματεία με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάλειπτα, αναπτύσσοντας δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποκτώντας πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα υποστήριξης της κοινωνικής ένταξης και μέριμνας. 
      Την περίοδο αυτή η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» με τη σύμπραξη του Δήμου Αχαρνών και της Εύξεινης Πόλης υλοποιεί το πρόγραμμα «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.    
       Η πράξη αφορά τη δημιουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας. Συγκεκριμένα στο Δήμο μας πρόκειται να λειτουργήσουν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης. 
     Για τη δημιουργία και τη λειτουργία των δομών θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 24 άτομα κάτω των 30 ετών. Οι ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι οι εξής: 
     Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο: 1 Διοικητικός, 1 Κοινωνικός Λειτουργός και 3 υποστηρικτικά στελέχη. 
    Για το Κοινωνικό Φαρμακείο: 1 Φαρμακοποιός και 1 Κοινωνικός Λειτουργός. 
       Για τη Δομή παροχής συσσιτίου: 1 Διοικητικός, 2 Υπάλληλοι καθαριότητας, 3 Μάγειρες και 1 Κοινωνικός Λειτουργός. 
       Για το Δημοτικό Λαχανόκηπο: 1 Γεωπόνος, 1 Επιστάτης και 1 Κοινωνικός Λειτουργός 
    Για την Τράπεζα χρόνου: 2 Διοικητικοί Υπάλληλοι, 1 με ειδικότητα Πληροφορικής και 1 Κοινωνικός Λειτουργός. 
     Για το Γραφείο Διαμεσολάβησης: 2 Κοινωνικοί Επιστήμονες.     
      Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 17/11/2012 έως 01/12/2012 
       Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν στα σημεία διάθεσης και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Μετσόβου 30 & Νοταρά 45 Αθήνα 10683, απευθύνοντάς την στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ (τηλ. επικοινωνίας: 2105231966). Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. 
        Για περισσότερες πληροφορίες (κριτήρια επιλογής, προσόντα, δικαιολογητικά, έντυπο αίτησης, οδηγίες συμπλήρωσης) δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ιστοσελίδα www.nostos.org.gr , στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών www.acharnes.gr, στα γραφεία του Νόστου Μετσόβου 30 & Νοταρά 45 Αθήνα, στο Δημαρχείο Αχαρνών, στο υποκατάστημα Θρακομακεδόνων και στα ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών (Δεκελείας 34, Αχαρνές, Αγ. Διονυσίου 40, Αχαρνές και Πλατεία Αριστοτέλους, Θρακομακεδόνες).