20 Νοε 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα «ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»

Αξιότιμοι κύριοι, 
      Με την παρούσα, σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα «Έναρξη Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» που πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης με τίτλο «ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ».  
      Η εκδήλωση αναφέρεται στον άνεργο πληθυσμό της περιοχής και θα πραγματοποιηθεί ημέρα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα , Αχαρνές. Μέσω του προγράμματος στόχος είναι η απασχόληση 80 ανέργων προερχόμενων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. 
      Στη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει ανοιχτή συνάντηση στη βάση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας ως εναλλακτικής λύσης για την απασχόληση, την ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική συνοχή στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας. 
      Επί τούτου έχουν προσκληθεί και προτίθενται να παραστούν επιχειρηματικοί φορείς, τοπικοί κι όχι μόνο, εκπρόσωποι καταναλωτικών ενώσεων κ.ά με σκοπό την παρουσίαση των νεοϊδρυόμενων κοινωνικών επιχειρήσεων, της αναδυόμενης αυτής μορφής επιχειρηματικότητα, ενώ η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και τους δυνητικά ωφελούμενους. 
   ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Μη Κυβερνητικός Οργανισμός ,   «EQUAL SOCIETY – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» 
   ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Σ. «ΑΧΑΡΝΕΙΣ - ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»