27 Οκτ 2012

Όταν οι αντιφασίστες διαδηλώνουν κατά αυτών που πολέμησαν τον φασισμό

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά κάποιοι συγχέουν τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία αυτού του τόπου με τον φασισμό και πιστεύουν ότι διαμαρτυρόμενοι κατά των ανθρώπων που πολέμησαν τους εισβολείς αυτού του τόπου, προσφέρουν υπηρεσίες στην νέα τάξη πραγμάτων την μορφή της οποίας ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν.  
        Πιο αναλυτικά ομάδα νεαρών οι οποίοι ανήκουν στο χώρο της αριστερής αυτο-οργάνωσης ΑΝΤΑΡΑ πραγματοποίησαν σε εκδήλωση κατα του φασισμού στην κεντρική πλατεία του Πύργου.   
       Αφορμή για την κατά τα άλλα επίκαιρη λόγω των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου διαμαρτυρία ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Εθνική Δράση Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με πρωταγωνιστή τον ήρωα του 1940 και μαχητή του Ρούπελ, τον 97χρονο Συνταγματάρχη ε.α. Θεόδωρο Καλλίνο ! 
       Με απλά λόγια οι νεαροί που ήθελαν να διαδηλώσουν για τον φασισμό διαδήλωσαν κατά ενός ανθρώπου που πολέμησε τον φασισμό και τον ναζισμό για να μπορούν αυτοί σήμερα να έχουν την δυνατότητα να διαδηλώνουν για αυτά που πιστεύουν. Τελικά στην Ελλάδα όλα έχουν γίνει αχταρμάς στο μυαλό πολλών ανθρώπων.